Saadet Partisi adayları esnafı ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi adayları esnafı ziyaret etti
25 Şubat 2014 Salı 19:35 tarihinde eklendi.


Cumhuriyet Caddesi esnafı, ulaşımla ilgili sorunları olduğunu belirterek, “Caddede otopark bulunmaması alışverişi kötü etkiliyor. Müşteri bu yüzden alışveriş merkezlerini tercih ediyor. Cadde trafiğe kapandığı için sattığımız ürünleri taşıyamıyoruz” şeklinde sıkıntılarını anlattı.

SP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Yüksek Mimar Selim Sait Terzioğlu, “Bizleri Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık görürseniz, makamlarımızda oturmayacağız. Bizler makam sahibi olmak için değil, sizlere en güzel hizmetleri yapmak için bu yola koyulduk. Ağır bir yükün altına gireceğimizin farkındayız. Ekip olarak bu yükü taşıyabilecek bilgi birikim ve gücümüz var.” dedi.

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek ise “Partiler arasında gezmek değil, halkın arasında gezebilmek için göreve talip olduk.” şeklinde konuştu.


CİHAN