Saadet Partisi Orhaneli'nde köy gezilerini sürdürüyor

Adaylığı tebliğ edildiği günden beri Orhaneli’nin köylerini karış karış dolaşan Saadet Partisi Belediye başkan adayı Hüseyin Bozkurt, tüm köyleri tamamladı.

Saadet Partisi Orhanelinde köy gezilerini sürdürüyor
07 Mart 2014 Cuma 15:04 tarihinde eklendi.

Saadet Partisi Orhaneli Belediye başkan adayı Hüseyin Bozkurt, İlçe Başkanı Recep Din ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Göynükbelen Köyü kahvehanesinde halkla bir araya geldiler. İki aylık seçim sürecinde çok hızlı yol aldıklarını dile getiren İlçe Başkanı Recep Din, Orhaneli köylerinin tamamının neredeyse gezildiğini ifade etti.

Saadet Partisi Belediye başkan adayı Hüseyin Bozkurt burada yaptığı konuşmada, “Oy vermek mesuliyeti gerektirir. Seçtiğimiz yönetimler bizim adımıza iş yapacaklardır. Yapılan her bir usulsüzlük ve yolsuzluktan oy verenlerin sorumlu olacağını hiç aklımızdan çıkartmamamız gerekir. Bizim geçmişte; 1994-1999 yılları arasında belediyelerde olduğumuz yıllarda hiçbir belediyemiz hakkında yolsuzluklarla alakalı tek bir soruşturmamız olmamışken 2009’dan bu yana 1521 belediye hakkında soruşturma açılmıştır. Bu tablo bize şunu gösteriyor ki artık acilen öncelikle yerel yönetimlere akabinde genel yönetimlere Milli Görüş anlayışı ve tek temsilcisi Saadet Partisi iş başına getirmektir. İnsanımızın bu duyarlılıkla hareket edeceğini de biliyorum” ifadelerini kullandı.


CİHAN