Saadet Partisi Sivas Teşkilatı Kamalak’ı destekleyecek

Saadet Partisi İl Teşkilatı 4 Mayıs Pazar günü yapılacak Kongre için Genel Başkanları Mustafa Kamalak’ı destekleyeceğini açıkladı

Saadet Partisi Sivas Teşkilatı Kamalakı destekleyecek
01 Mayıs 2014 Perşembe 18:56 tarihinde eklendi.

Genel İdare Kurulu Üyesi Sabahattin Tokgöz, Sivas il teşkilatı olarak ve Genel İdare Kurulu üyesi olarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Kamalak ile birlikte yeniden büyük Türkiye’yi kurmak için azimle ve şevkle devam edeceğiz” dedi.

Tokgöz, parti binasında yaptığı açıklamada, Yüksek İstişare Kurulu’nun yaptığı toplantıda Genel Başkan Mustafa Kamalak ile bu kongrede yeniden devam etme kararı aldığını aktararak, şöyle devam etti: “Bizlerde Sivas il Teşkilatı ve Genel İdare Kurulu üyesi olarak Genel Başkanımız Sayın Mustafa Kamalak ile birlikte yeniden büyük Türkiye’yi kurmak için azimle ve şevkle devam edeceğiz. Tek amacımız bölgenin abisi bir Türkiye olmak. Yeryüzüne huzur ve saadeti getirecek bir dünya kurmak. Bu fikirler 40 yıldır Milli görüşün ilkeleridir. Bu uğurda çalışmalarımız devam etmektedir.”

İl Başkanı Hurşit Doğan ise, partilileri yapılacak kongreye davet etti. 4 Mayıs Pazartesi günü Ankara'da yapılacak olan Saadet Partisi 5. Olağan Kongresine tüm Sivas halkını davet eden Doğan, “Bu vesile ile tüm Sivaslı hemşehrilerimi Ankara'da yapılacak olan büyük kongreye davet ediyoruz. Yapılacak olan büyük kongremizin Saadet Partimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm milli görüşçülere hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Seçilmiş de katıldı. 


CİHAN