Saadettin Saran'dan Aydınlar'a destek

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran, Sarı-lacivertli kulübün 2 Kasım tarihindeki Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığını koyan Mehmet Ali Aydınlar'ı desteklediğini açıkladı.

Saadettin Sarandan Aydınlara destek
24 Ekim 2013 Perşembe 20:48 tarihinde eklendi.

Bir televizyon kanalında konuşan Saran, bu seçimde aday olmayacağını ama Mehmet Ali Aydınlar'ı destekleyeceğini söyledi. Sadettin Saran, şunları söyledi;

"Aziz Yıldırım bence aday olacak. Anketlerde bana teveccüh var. Aday olamayacağım bilinmesine rağmen var bu. Herkese teşekkür ederim. Ne kadar çok katılan olursa, Mehmet Ali Aydınlar'ın lehine olur. Aydınlar ile çok samimiyetim yok ama iyi bir iş adamıdır. Kişisel çıkarlar yüzünden Aydınlar'ın sponsorluğu iptal edildi. Oyum da yok benim. Ama Mehmet Ali Aydınlar'ı destekliyorum. Arkadaşlarım ona oy atacak.

"SARAN: AİLEM, FENERBAHÇE KULÜBÜ'NE BAŞKAN OLMAMI İSTEMİYOR

Ailesinin Fenerbahçe Kulübü'ne başkan olmasını istemediğini vurgulayan Saran, "Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Böyle bir sadık taraftar grubu hiçbir yerde yok. İlk hedefin Avrupa'daki itibarın düzeltilmesi olması gerekiyor. Başkan olsaydım, Alman modelini uygulardım.

Babam, Fenerbahçe Başkanı olmamı istemiyor. Kızım da istemiyor. Mantıklı bir şey değil. Ama bu sevginin de önüne geçilemiyor. 5 yaşından bu yana benim hayalim bu. Aziz Yıldırım şu anda bile benden kulüple ilgili bir şey isterse yapardım. Öyle bir nefretim yok. Fenerbahçe Başkanlığı hala hayalim. 2015'e konsantre olacağım artık. Kısmet" diye konuştu.


DHA