"Sabır sabır nereye kadar?"

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray'da son günlerin en çok tartışılan futbolcusu Wesley Sneijder'in durumunu değerlendirdi.

Sabır sabır nereye kadar?
09 Ekim 2013 Çarşamba 11:34 tarihinde eklendi.
Sergen Yalçın'ın Habertürk'te yer alan, Sneijder'i Galatasaray'ın en yumuşak karnı olarak nitelendirdiği değerlendirmesi şöyle:
 
Wesley Sneijder, Galatasaray’ın en yumuşak karnı... Gelirken beklentiler çok büyüktü, ama performansı tam bir hayal kırıklığı. Herkes adamın oynamasını, takımı sırtlamasını bekliyor. Ama hiçbir şey oynadığı yok. Bu kadar maliyeti yüksek bir oyuncunun bunun karşılığını vermesi lazım. Ama nerede... Sabır sabır sabır deniyor... İyi güzel de nereye kadar. Bunun bir sınırı olmalı. Geçen sezon hazır değil denmişti, taraftarlar bekledi. Bu yıl takımıyla sezon başı kampı yaptı, ekstra idmanlara çıktı, ortada yine bir şey yok.
 
TAKIMIN DENGESİNİ BOZUYOR
 
Ben teknik direktörün yerinde olsam oynatmam. Şu an takımın tüm dengesini bozuyor. Tüm gözler onda ama o bir türlü beklentilere cevap veremiyor. Sneijder’ın kötü performansının sistemle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Türkiye’de sistemlik futbol mu oynanıyor? Rakipler belli. Yetenekli oyuncu, yaratıcılığını kullanır, gol atar, attırır, sistemi bile kendi yaptırır. Daha 29 yaşındasın. Türkiye’de oynamayacaksın, hangi ligde oynayacaksın, İspanya’da mı oynayacaksın!
 
YERLİ-YABANCI GRUPLAŞMASI VAR
 
Fatih Terim’in gidişi, G.Saray’ın dengesini daha da sarstı. Yavaş yavaş takımdaki huzursuzluklar açığa çıkmaya başladı. İşler iyi giderken, her şey süt limandır. Kötü gidince her şey olur. Kimse futbol namına bir şey oynamıyor. Bu nedenle sinirlerin gerilmesi normal. Durumlar daha da kötüye gidebilir. Ben takım içinde ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Bence yabancılar ile yerliler arasında gruplaşma var. Bu bir takımı bozan en başlıca sorundur.