Sabri gidiyor mu ?

Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu konusunda herhangi bir adım atmaması kafaları karıştırdı

Sabri gidiyor mu ?
20 Şubat 2012 Pazartesi 13:38 tarihinde eklendi, 1.052 kez okundu.

 

Emre Çolak'ın 2014'e kadar olan sözleşmesini 2016'ya kadar uzatan G.Saray, mukavelesi 3 ay sonra biten kaptanıyla imzaya yanaşmıyor.
 
TERİM'LE BAŞLAMIŞTI...
Bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer taraftan geleceğin G.Saray'ını oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Fatih Terim'in, Semih Kaya ve Emre Çolak gibi genç oyuncuların sözleşmelerini yeniletirken, Sabri Sarıoğlu konusunda herhangi bir adım atmaması kafaları karıştırdı. 
 
2003-04 sezonunda Fatih Terim'le birlikte A Takım'a çıkan ve sarı-kırmızılı formayı 9 sene aralıksız giyerek kaptanlığa kadar yükselen Sabri'nin 3 ay sonra biten sözleşmesinin uzatılmaması, "Önümüzdeki sezon Sabri bu takımda olmayacak" yorumlarının yapılmasına neden oldu. 
 
SERVET, AYKUT GİDİCİ
Sezon sonu sözleşmesi biten Semih'le 3 ay önce 5 yıllık yeni mukavele imzalayan sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz hafta içinde ise 2014'e kadar sözleşmesi olan Emre Çolak'la 2 yıllık yeni anlaşma sağlamıştı. 6 aylık imza atan Necati'nin mukavelesinin uzatılması konusunda yönetime istekte bulunan Terim'in, Sabri konusunda ne karar alacağı merakla beklenirken, sözleşmesi biten diğer oyuncular Servet ve Aykut konusunda herhangi bir girişimin olmayacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesi biten bir diğer oyuncu Ayhan da, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamıştı. 
 
Yeni hedef Beşiktaş
2 gün izin yapan G.Saray, Beşiktaş maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla derbi hazırlıklarına start verecek olan sarı-kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan Engin ve Elmander'in dışında tedavileri süren Çağlar ile Yekta haricinde eksik bulunmuyor. Bu arada derbi biletleri bugün itibariyle satışta olacak.
 
(Türkiye Gazetesi)