Sabri Sarıoğlu'ndan flaş karar

Transfer dönemi yarın bitecek ama emektar kaptan, 5 kulüpten gelen tekliflere cevap bile vermedi. Sabri Sarıoğlu, affedilmemesi halinde yeşil sahalara veda edecek.

Sabri Sarıoğlundan flaş karar
31 Ağustos 2014 Pazar 13:15 tarihinde eklendi.
Kaptan gemisini terk etmiyor... Galatasaray ’a yıllarını veren, ama Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı renklerden kopmamakta kararlı. Transfer dönemi yarın bitecek, ama Reis’in durumu hala meçhul. Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Gaziantepspor’un tekliflerine cevap vermeyen Sabri, kadro dışı kalsa da Galatasaray’da yeşil sahalara veda etmek istiyor.
 
Hürriyet Gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; gelen tekliflere karşın Sabri, 4’ü altyapıda olmak üzere 15 yılını verip yetiştiği Galatasaray çatısı altından ayrılmayı süresi daralsa da düşünmüyor ve yakın çevresine “Galatasaray’da başladım, Galatasaray’da bu işi bırakırım” diyor. 
 
GEMİLERİ YAKTI 
 
A2 ile idmanlara çıkan Sabri Sarıoğlu, affedilmemesi halinde sezon sonunda futbol kariyerine nokta koymayı planlıyor. 
 
LİSANSI ÇIKMAZSA A2'DE DE OYNAYAMAZ 
 
Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) lisans başvurusu yaptığı oyuncuların listesini gönderdi ve eski kaptanına yer vermedi. Bu liste transferin son günü yeniden revize edilecek. Tecrübeli oyuncu, 1 Eylül ’de o listede olmazsa A2’de bile forma giyemeyecek ve Ocak ayını bekleyecek zorunda kalacak.