Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olacak

Çanakkale'de yüzme yarışmasına katılan Fenerbahçe eski yöneticilerinden işadamı Sadettin Saran, başkanlığa tekrar aday olduğunu söyledi. Saran, "İhraç kaldırıldıktan sonra herhangi bir engelim yok." dedi.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday olacak
30 Ağustos 2013 Cuma 13:24 tarihinde eklendi, 4.297 kez okundu.

Boğazı yüzerek geçtikten sonra bitiş çizgisi olan Çimenlik Kalesi'ne ulaşan Saran, Fenerbahçe'yi düşünerek biraz fazla yüzdüğünü belirtti: "Önemli olan, burada birlikte olmak. Çok güzel bir organizasyon. Bugün çok önemli bir gün, adaylığım sözkonusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Fenerbahçe'yi düşüne düşüne fazla yüzdüm, fazla gittim."

'İHRAÇ KALKARSA ENGEL YOK'

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Sadettin Saran, şunları kaydetti: "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü, en büyük camiası. Her yerde bir teveccüh var. Benim üzerime düşen vazife neyse yerine getirilmeli. Fenerbahçe'nin emrindeyim. Mantık dışı bir sevgi, emrindeyiz. Hayırlısı, önümüzdeki günler gösterecek. Önümüzdeki 26'sında kongre var. İnşallah kısmet olursa niyetimiz var. İki sefer ihraç edildim. Af filan beklemiyorum. Suçlu affedilir, böyle bir derdim yok. Aklı olan herkes bilir, benim orada suçum olmadığını ama ihraçlar kalkarsa onun dışında bir engel yok."

Fenerbahçe'nin geldiği noktaya üzülüp üzülmediği yönündeki soruyu ise, "Üzülmemek elde değil. 5 yaşından beri Fenerbahçeliyim. Neyse bunları daha fazla konuşmayalım." şeklinde cevapladı.


CİHAN