Sadri Şener'den itiraf

Sportif anlamda başarısız olduğunu kabul eden Şener, bulundukları durum nedeniyle ligde tabloya bakmak bile istemediğini söyledi

Sadri Şenerden itiraf
22 Şubat 2013 Cuma 10:08 tarihinde eklendi.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Lig TV'ye verdiği röportajda bordo-mavili takımın analizini yaptı birbirinden çarpıcı itiraflarda bulundu. Sportif anlamda kendini başarısız gördüğünü belirten Şener, diğer konularda ise başarısız olmadığının altını çizdi.
 
'HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR HİÇ'
Trabzonspor'un ligde şu anki durumundan memnun olmadığını söyleyen Şener, "Bu durum hiç ama hiş hoşuma gitmiyor. Ligde tabloya bakmak bile istemiyorum ama bir gerçek bu. Biz buradan dik duruşumuzla yukarı doğru çıkacağız" yorumunu yaptı.
 
MORALİM GAYET İYİ
Moralim iyi olmak mecburiyetinde. Ben Trabzonspor Kulüp Başkanıyım. Baş olanların hayatı zordur. Ben de böyle zor bir dönem geçiriyorum. Ben dik durursam, ekibim de dik durur. Ben bu duruma alıştım, çünkü eskiyim bu işlerde. Aynen yolumuza devam edeceğiz. Evvelki hafta bitti, bu hafta başlıyor. Bu hafta ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.
 
ADAY OLMAYACAĞIM
Aralık ayında kongremiz var. Bana biri gelip "Ben bunları gayet samimi duygularla idare edebilirim. Sizden biraz daha iyi yapabilirim" dese bugün bırakır ve teslim ederim. Ama "Ben adayım"la olmaz bu iş. Aralıkta belli olur. Çok özel bir durum olmaması halinde aday değilim. Çok yorgunum. Kimse aday olmazsa takımımı öylece bırakamam.
 
GÜNEŞ'E İHTİYACIM YOK!
Şenol Güneş, transferi yaparken diğer hocalara uygunluğunu soruyordu. Böyle bir şeyin olmaması gerekiyor. Şenol hocayı bizden biri olduğu için istifasını ilk seferlerinde kabul etmedik. Yabancı olsaydı kabul ederdik. Benim çok arkadaşım var. Şenol Güneş'e de arkadaş olarak ihtiyacım yokmuş. Zaten bir arkadaş daha katsaydım yük olurdu.
 
TEKRAR ÇALIŞMAM
Hem arkadaşlık yapmıyoruz, hem de neden çalışayım. Mustafa hoca, Fatih hoca ve Şenol hocanın federasyonda çeşitli görevler almaları gerekiyor. Hocalık miladını doldurmak üzereler.