"Sadullah Başkan"

Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sadullah Ergin memleketi Hatay'da.

Sadullah Başkan
04 Aralık 2013 Çarşamba 14:22 tarihinde eklendi.
Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sadullah Ergin, memleketinde 'Sadullah Başkan' sloganlarıyla karşılandı.
 
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte uçakla Hatay'a gelen Sadullah Ergin'e, havaalanında partililer ve çeşitli kuruluş temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. 20 davul zurna eşliğinde Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve AK Parti Hatay milletvekilleri tarafından karşılanan Ergin ve beraberindekiler, partililerin izdihama varan ilgileri nedeniyle zor anlar yaşadı. 
 
Sadullah Ergin havaalanında yaptığı açıklamada, Hatay halkının kendisine yetki vermesi sonrasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hatay'a hizmetlere devam edeceklerini söyledi. AK Parti olarak Hatay'a birçok hizmeti getirdiklerini ve belediye başkanlığı döneminde bu hizmetlerin devam edeceğini belirten Ergin, Hatay'ı tüm ilçeleriyle birlikte modern bir kent haline getireceklerini ve seçim çalışmalarına 'Bismillah' diyerek bugün başlayacaklarını söyledi. 
 
Havaalanı apronundaki karşılamanın ardından yolcu çıkış sahasına gelen Bakan Ergin ve beraberindeki heyet, partililer tarafından sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılandı. Davul zurnaların susmadığı karşılama töreninde Sadullah Ergin 'Sadullah Başkan' sloganları arasında partilileriyle selamlaştı. 
 
Kısa bir selamlama konuşması yapan Ergin, kendisini karşılamaya gelen herkese teşekkür etti.

DHA