Şafak Sezer'den bomba üstüne bomba

Şafak Sezer Beyaz TV'de öyle bir konuştu ki ortalık yıkıldı. Erdoğan'a övgüler dizdi, Alabaro'yı hain ilan etti, kendini de akladı.

Şafak Sezerden bomba üstüne bomba
25 Temmuz 2013 Perşembe 09:43 tarihinde eklendi, 1.187 kez okundu.
Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan Sezer çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 'Mehmet Ali Alabora dünyanın en korkak adamıdır' dedi.
 
İşte Şafak Sezer'in açıklamaları...
 
*Ferda Hanım ağaç diye bir şey yok artık. Geçmiş olsun o gitti, ilk günden sonra gitti. "Zıpla,zıpla, zıplamayan Tayyip'tir"e döndü olay.
 
*Ülkeci bir adam hükümetini yıkar mı ya? Bu nasıl bir iştir? Aman ha kardeşim etkilesem de gelmeyin! Bunun altında nasıl kalabilirim? Vebali var bunun. Ne diyebilirim? yürürüm ağaç için. Halkla el ele.
 
*Marjinal gurup, lider olaylarında iyi ki orada kavga çıkmadı. Çıksaydı ne olurdu? 
 
*Benim bildiğim devlet de bir namustur. Sen neden  gidip namusunu yurt dışında anlatıyorsun be kardeşim? Ne anlatıyorsun?
 
* Memet Ali Alabora dünyanın en korkak adamı! Benim bildiğim Memet Ali. Şimdi cesaret hapı mı içti ne yaptı, bilmiyorum. Adam gidip radyodan bir şey okuyor, Twitter'dan paylaşıyor. Şimdi bunları bir eleyip, biçmek lazım. Başka şeyler var orada. Biri gidip 'bu haksızlıktır' diyor. Sıkılan bir gurup da var. Bunca yıldır iktidarda. Getir karşısına bir insan. Koy bir görelim yahu!