Sağlığından da 'FEDA' dedi

Dizinde menisküs olan Toraman, bu kez de sağlığından ‘FEDA’ dedi

Sağlığından da FEDA dedi
18 Ocak 2013 Cuma 09:19 tarihinde eklendi.

 

Kaptan, kendisine “Ameliyat olmalısın” diyen doktorlara “Takımda sakatlık çok. Ağrılar içinde olsa bile oynayacağım” yanıtını verdi.
 
Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, bu kez de sağlığından fedakârlık yapıp, sakat sakat da olsa oynamayı göze aldı... Kulüp doktorları, dizinde menisküsün yanı sıra aldığı darbeye bağlı kemik eziği olan tecrübeli futbolcuya, “Ameliyat olman lazım” derken, İbrahim ise “Peki illa mı ameliyat olmam gerek?” sorusunu yöneltti.
 
Doktorlar “Tedavini yaparız ama bu şekilde oynarsan eğer yırtık daha da büyür. O ağrılarla da oynayamazsın” dediler. Toraman ise “Zaten 1 aydır ağrılarla oynuyorum, Takımda şu an çok sayıda sakat oyuncu var. Kadromuz da kısıtlı. Herkes bir şeylerden feda ediyor. Benim de bu takımın kaptanı olarak şimdi sağlığımdan feda etmem gerekiyorsa ederim. Ağrılar içinde bile olsa oynarım. Şu anda ameliyat olursam takımdan çok uzun süre ayrı kalırım. İnceldiği yerden kopsun... Kopana kadar oynayacağım” ifadelerini kullandı. Nitekim önceki gün takımdan ayrı koşu yapan tecrübeli futbolcu dün ise takımla birlikte çalıştı ve yarın ki İstanbul BŞ maçında forma giyme arzusunu ortaya koydu.

Vatan Gazetesi