Sahada kavga çıktı

Beşiktaş’ta ligde bu yıl golü bulunmayan Nihat Kahveci, sahada ve soyunma odasında takım arkadaşı Quaresma, stat dışında da spor yazarı Turgay Demir ile kapıştı

Sahada kavga çıktı
26 Nisan 2011 Salı 08:17 tarihinde eklendi, 1.284 kez okundu.

 

Beşiktaş’ta Nihat Kahveci’ye bir haller oldu. Siyah-beyazlı takıma geldiğinden bu yana  kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen tecrübeli oyuncu dün adeta çıldırdı. Önce saha içinde olay çıkaran Nihat, maçın ardından spor yazarı Turgay Demir’le kapıştı.
 
52. dakikada sakatlanan Nobre’nin yerine oyuna giren milli futbolcu, 67. dakikada Quaresma ile pas tartışmasına girişti. Bu sırada Portekizli oyuncunun üzerine yürüyen Nihat’ı Fernandes durdurmaya çalıştı. Ancak iki futbolcunun kolları bir anda birbirine uzanınca, bu kez devreye Simao girdi. Fakat bu sırada Quaresma’nın eli, Nihat’ın ağzına geldi ve ilginç bir pozisyon ortaya çıktı. Takım arkadaşlarının devreye girmesi, olayın daha da büyümesini engelledi.
 
İki oyuncu soyunma odasında da karşılıklı olarak İspanyolca küfürleşti. Birbirinin üzerine yürüyen ikiliyi araya girenler engelledi.
 
Nihat’ın vukuatı bununla bitmedi. Maç sonrasında otobüse giderken, karşısına çıkan spor yazarı Turgay Demir’e çatan Nihat, “Turgay otobüse gel” diye bağırdı. Bunun üzerine Demir, “Önce ağabey demeyi öğren” dedikten sonra   siyi-beyazlı oyuncu, aldığı parayı eleştiren yazara, “Senin yüzünden evime hırsız girdi. Sen Allah mısın da paramın hesabını soruyorsun?” diye bağırdı. Bu arada devreye Erhan Güven girdi ve Nihat’ı otobüsün içerisine çekti.