"Sahadan galip ayrılmak sevindirici"

Spor Toto Süper Lig'de, kendi sahasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, net bir skorla sahadan galip ayrılmanın sevindirici olduğunu söyledi.

Sahadan galip ayrılmak sevindirici
20 Eylül 2013 Cuma 23:55 tarihinde eklendi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, ortada 2-0’lık net bir skorla kazandıkları bir maç olduğunu belirtti. Maçın kolay geçmediğini dile getiren teknik adam, "İlk golü erken bulduk ama Gaziantepspor’un da çok önemli atakları oldu.

Çok sıkıntılı anlar yaşadık. Gol yemeden oyunu devam ettirebildik. Net bir skorla sahadan ayrılmak sevindirici. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Elbette hatalarımız, eksiklerimiz var ama önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğiz. Biz içeride ve dışarıda farklı oyun oynamıyoruz ama bazen rakipler etkili oluyor. Bazen de biz günümüzde olamıyoruz. Bu doğaldır. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda deplasmanda iyi sonuçlar alacağız.” dedi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Bilal Kısa, bu galibiyetin kendileri için çok güzel bir galibiyet olduğunu söyledi. Kısa, “İçeride iki haftadır yenilmiyorduk. Bunu devam ettirmek istiyorduk. Maça arzulu başladık . 1-0’ı yakaladıktan sonra kalan kısımda biraz zorlandık ama 2-0’ı bulunca oyun çözüldü. Bu oyunumuzu deplasmana da yansıtmak istiyoruz. Üst sıraları hedefliyoruz.” diye konuştu.

Savunma oyuncusu Sonko da şunları söyledi: "Geçen haftaki hayal kırıklığından sonra bugün 3 puan almak bizi çok mutlu etti. Evimizde kazanmamız çok iyiydi. Önümüzde çok zor maçlar olacak. Biz bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bugün özellikle teşekkür etmemiz gereken Niasse ve Oğuz’dur. Kendilerine şahsım adına çok teşekkür ediyorum." 


CİHAN