Sahnede hayranlarına rest çekti

Popun kraliçesi Madonna, konseri sırasında sigara içen hayranlarını uyardı

Sahnede hayranlarına rest çekti
22 Aralık 2012 Cumartesi 10:41 tarihinde eklendi.

 

Şili'nin başkenti Santiago'da gerçekleşen konseri öncesinde prova yapan Madonna, kendisini izleyen kalabalığa dönerek ''Şu anda burada sigara içen insanlar var'' dedikten sonra sert bir şekilde "Sigara içmek yasak!'' dedi.
 
İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; sigara içmeye devam edilirse programına devam etmeyeceğini söyleyen Madonna, ''Siz beni önemsemiyorsanız, ben de sizi önemsemem. Şaka yapmıyorum. Sigara içerseniz şarkı söyleyemem'' şeklinde konuştu.

Ana dilleri İspanyolca olan kalabalığa konuşmasının sonrasında İspanyolca olarak ''Entiendes?''(anladınız mı?) şeklinde seslenen Madonna, kalabalığa sanki kendisini anlamamış gibi yüzüne bakarak sigara içmeye devam ediyor olduklarını da söyledi.
 
Şarkıcının bu konuşmaları sonrasında kalabalığın sigaralarını söndürdüğünü ve Madonna'ın şarkı söylemeye devam ettiğini belirtti. Geçtiğimiz hafta sahne şovunun bir parçası olarak Fransız sevgilisi Brahim Zaibat ile öpüşen Madonna, magazin basınının gündemine oturmuştu.