Sakala çeki düzen verdi

Uzun bir sakatlıktan sonra formasına kavuşan Fenerbahçeli Serdar Kesimal, tepki çeken imajına son verdi.

Sakala çeki düzen verdi
15 Aralık 2011 Perşembe 16:10 tarihinde eklendi, 2.081 kez okundu.

 

Sarı-lacivertli takıma transfer olduktan sonra ağır bir sakatlık geçiren Serdar Kesimal, formasından uzak kaldığı için bıraktığı sakallarını, Fenerbahçe forması altında oynamasının şerefine kesti.  
 
Bu sezon ilk kez resmi bir maçta 11'de sahaya çıkan genç oyuncu, bugün yapılan antrenmanda sakalsız görüntüsüyle dikkati çekti.
 
Uzun sakallı hali tepki çeken Serdar Kesimal, yeni imajıyla hayranlarını bir hayli üzmüştü.
 
-Neşeli idman-
 
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada futbolcular, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yaparlarken, daha sonra minyatür kale ve yarı sahada çift kale maç oynadılar.
 
Çift kale maç esnasında Uğur Boral'la ikili mücadeleye giren Gökhan Gönül, kısa süre yerde kalırken, oyuncu daha sonra idmana devam etti.
 
Sarı-lacivertli ekipte, salı günü yapılan antrenmana soğuk algınlığı nedeniyle katılamayan Issiar Dia ile sol arka üst adalesinde sertleşme bulunması nedeniyle yer alamayan Cristian Baroni, bugün takımla çalıştılar. Sakatlığı bulunan oyunculardan Sezer Öztürk tesislerde, Bekir İrtegün ise kondisyoner eşliğinde sahada takımdan ayrı olarak çalıştı.
 
Çalışmanın sonunda Semih Şentürk takım arkadaşı Joseph Yobo'nun sırtına binerek neşeli hareketler yaparken, bu ikiliye katılan Özer Hurmacı da espriye dahil oldu.