Sakallı ve topuklu

Stiletto model topuklu ayakkabılar ile canlı yayına katılıp danseden genç şarkıcının en farklı yanı aslında sakallı, takım elbiseli bir erkek olması..

Sakallı ve topuklu
04 Mayıs 2012 Cuma 10:49 tarihinde eklendi, 8.531 kez okundu.

 

Dün TNT'de ekrana gelen Petek Dinçöz ile Çarkıfelek programında pop müziğin kraliçesi Madonna'nın şarkılarını coverlayan bir sanatçı işte bu topuklu ayakkabılarla yaptı şovunu.
 
En azından 15 santimlik ve 'stiletto' denilen bir topuklu ayakkabıyla katıldığı programda Madonna'nın şarkılarını söyleyen Serhat Kedil'i topuklu ayakkabı giyen kadın şarkıcılardan ayıran ise bir erkek olması.
 
43 numara stiletto giyiyor
Programdaki yarışmacılardan Ayşe Aral'ın "ben yürümekte zorlanıyorum sen bu ayakkabılarla şovu nasıl yapıyorsun" sorusuna ise Kedil "denge herhalde bilmiyorum" diye yanıt verdi.
 
"Bir erkeğin topuklu ayakkabı giymiş olması nasıl bir etki uyandırdı" diye soran Kedil,"uzun zaman kendimle özdeşleşebilecek bir şey olduğu için yaptım bunu. Sesimin cinsiyetsiz olduğunu söylediler üstad sayılabilecek isimler. Ben de topuklu ayakkabı giyen ve üstüne takım elbise giyen biri olarak giydim."
 
'Antipatik' tepkisine 'saygı duyarım' yanıtı
Ayşe Aral'ın "feminen bir görüntünüz yok dolayısıyla antipatik geldi bana" yorumuna "saygı duyarım" diyen Kedil, normal hayatında topuklu giymediğini, bunun sahne kıyafeti olduğunu da söyledi...