Sakarya'da eroin operasyonu

Sakarya'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda yabancı plakalı bir otomobilin gizli bölmelerinde 11 kilo 700 gram eroin ele geçirildi.

Sakaryada eroin operasyonu
18 Şubat 2014 Salı 21:13 tarihinde eklendi, 1.395 kez okundu.


İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin yurt dışına sevk edileceği istihbaratını aldı. Uyuşturucunun bulunduğu otomobili takibe alan narkotik ekipleri, aracı TEM Otoyolu Sakarya Kavşağı'nda durdurdu. Araçta narkotik köpeği Dark ile yapılan aramada, aracın gizli bölmelerine saklı vaziyette toplam 11 kilo 700 gram eroin bulundu. Aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği diğer bir operasyonda ise 1,5 kilogram esrar ele geçirildi. Doğu illerinden getirilen esrarın şehirde dağıtımının yapılacağı bilgisine ulaşan narkotik ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 1,5 kilogram esrar maddesi, 1 adet dijital hassas terazi, bol miktarda uyuşturucu paketlemede kullanılan kilitli poşet ve bir miktar uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen para ele geçirildi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. 


CİHAN