Salih'e ne oldu?

Oyuna girerken hiçbir şeyi olmayan Salih Uçan’ın soyunma odasına döndüğünde tüm vücudu kabardı. Doktorlar bunun neden olduğunu bir türlü çözemedi

Salihe ne oldu?
19 Ağustos 2013 Pazartesi 10:08 tarihinde eklendi, 1.247 kez okundu.
Fenerbahçe’nin ve Sarı-Lacivertli taraftarların göz bebekleri gibi baktıkları Salih Uçan’a nazar değdi... Genç yetenek, Torku Konyaspor maçında bu sezon ilk kez bir resmi maçta oyuna girmişti. Fakat geçtiğimiz yıl oyuna girdikten sonra Kanarya’ya ivme kazandıran Salih’ten eser yoktu sahada.

Oldukça kötü bir görüntü çizen Salih’in bu performansı herkesi şaşırtmıştı ki, maç sonunda oldukça ilginç bir detay ortaya çıktı. Oyuna girmeden önce hiçbir şeyi olmayan Salih soyunma odasına döndüğünde doktorları ve teknik ekibi şok etti. Tüm vücudu kabaran genç oyuncu için hemen doktor Burak Kunduracıoğlu devreye girdi.
 
SERUM VERİLDİ
Oyuncunun alerji olduğunu fark eden Kunduracıoğlu, Salih’e hemen bir şişe serum bağladı. Serum sonrasında kabarıkları geçmeye başlayan Salih Uçan otobüse giderken sol kolundaki damar yolu dikkat çekti. “Neden alerji olduğumu bilmiyorum” diyen Salih’in maç içinde fizik olarak güçsüz gözükmesinin bu olup olamayacağı ise hem teknik heyetin hem de sağlık ekibinin aklında soru işareti yarattı. Salih’in neye karşı alerjisi olduğunu sağlık ekibi de çözemezken yaşanan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.
 
ŞÜPHELENİLEN SEBEPLER:
 
-Salih maçta üst üste top kayıpları yaşadığı için stresten böyle bir şey yaşamış olabilir.
 
-Konya’da soyunma odaları oldukça kötü durumdaydı. Hatta devre arasında futbolcular havasızlıktan sahaya 5 dakika erken çıktı. Soyunma odasındaki kötü koşullar sebebiyle olabilir.
 
-Zemin için kullanılan bir ilaçtan dolayı kaynaklanmış olabilir.
 
-Maçtan önce yediği herhangi bir şeyden dolayı olabilir.

Habertürk