"Samet Hoca tabii ki başarılıdır"

Beşiktaş futbol takımı kaptanı İbrahim Toraman, Puma'nın Levent'teki merkez Ofisi'nde gerçekleştirilen "PumaPlay" etkinliğinde soruları yanıtladı.

Samet Hoca tabii ki başarılıdır
08 Mayıs 2013 Çarşamba 19:41 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gençlerbirliği ile 11 Mayıs Cumartesi günü oynayacakları maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini vurgulayan Toraman, şunları söyledi: 
 
"UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidersek bizim için çok iyi olacak. Bu sadece bizim elimizde olan bir şey değil. Rakibimizin de kaybetmesi lazım. Kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son 2 haftayı 6 puanla kapatmak istiyoruz." 
 
Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba hakkında son dönemde yapılan eleştiriler hakkında ise şu yorumu yaptı: 
 
"Samet hoca, tabi ki başarılıdır. Lig devam ederken kaos ortamı oluşturmak bize zarar verir. Beşiktaş camiası ve taraftarları takımın başında kim varsa sezon sonuna kadar sahip çıkması gerekiyor. Sezon sonu her şey oturulur konuşulur. Ona göre bir karar verilir. Sezon sonunu beklemek lazım. Sezon sonu daha sağlıklı düşünülüp karar verilir." 
 
Sezon sonu sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine İbrahim Toraman, kulüple görüşmelerinin olumlu gittiğini ve her şeyin 2 hafta içinde netlik kazanacağını dile getirirken, "Yeni sözleşme konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Şu an net bir durum yok ancak 2 hafta içinde kesinlik kazanacağını düşünüyorum. Futbolda yüzde yüz garanti diye bir ifade kullanamazsınız, ancak yeni mukavele konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu. 
 
Sakatlığı hakkında da bilgi veren tecrübeli futbolcu, tedavisinin sürdüğünü belirterek, "2 hafta önce ameliyat oldum. Ayağımı güçlendirmek için terapilere başladım. Tedavim iyi gidiyor. İnşallah bu dönemi de iyi geçirip sağ salim yeni sezona başlamak istiyorum" dedi. 
 
Toraman etkinlikte Puma tarafından belirlenen basın, sanat ve televizyon dünyasından kadınlarla futbol üzerine sohbet gerçekleştirdi ve oyun konsolu ile futbol maçı yaptı. 
 
Organizasyonda Galatasaray'dan Nordin Amrabat ve Emmanuel Eboue de yer aldı. İki oyuncu gazetecilere röportaj vermezken, oyun konsolunda futbol oynayarak eğlenceli dakikalar gerçekleştirdiler.

DHA