Şampiyon çift Bodrum'da

Macarların dünyaca ünlü Avrupa şampiyonu ve Bodrum hayranı atletleri Ildiko Bakros ve Miklos Mester, İzmir'de başlayacak olan Veteranlar Avrupa Atletizm Şampiyonası öncesi tatil ve kamp için Bodrum'a geldi. Bodrum ve Türkiye hayranı çift, hem tatillerini hem de antrenmanlarını yaptı.

Şampiyon çift Bodrumda
21 Ağustos 2014 Perşembe 10:21 tarihinde eklendi.
Macaristan'ın Budapeşte kentinde yaşayan ve dünya çapında tanınan öğretmen 47 yaşındaki Ildiko Bakros ile makine mühendisi eşi, 110 metrede Avrupa şampiyonu 55 yaşındaki Miklos Mester, İzmir'de 22-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak 19'uncu Veteranlar Avrupa Atletizm Şampiyonası öncesinde tatil ve kamp için Bodrum'u seçti.

Budapeşte'de Türk çocuklarına öğretmenlik yapan ve iyi derecede Türkçe konuşan Bakros, "Bodrum'u ve Türkiye'yi çok seviyoruz. Ülkemizde yaşayan Türk dostlarımızla da çok iyi iletişim içerisindeyiz. Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın İzmir'de yapılması nedeniyle hava sıcaklığına alışmak için Bodrum'a geldik. Burada hem tatil hem de kamp hazırlıklarımızı tamamladık. Türk atletizmini yakından takip ediyoruz. Altyapıya daha çok önem verilirse çok yetenekli sporcularla iyi başarılar elde edilir diye düşünüyoruz" dedi.