"Şampiyon olacağız"

Kayserispor'u farklı geçen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularını gösterdiği performansdan dolayı kutlarken, ikinci yarı puan farkını açarak şampiyon olacaklarını söyledi.

Şampiyon olacağız
29 Aralık 2013 Pazar 21:43 tarihinde eklendi.
 
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında Kayserispor'u 5 - 1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Devreyi puan farkıyla kapattık. Arzu ettiğimiz sezon başında planladığımız puandan daha da fazla puanla kapatabilirdik. Bugünkü mücadele ligin ne kadar zor olduğunu gösterdi.

Takımımızın performans kriterleri var. Bu da son dakikalarda Fenerbahçe'nin neden başarılı olduğgunu gösterdi. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. İkinci yarı Fenerbahçe puan farkını daha da arttırarak şampiyon olacak. Biz takım olarak bu yolda şampiyon olmayı hedefledik. Bu kalitede kadroya da sahibiz." ifadelerini kullandı.
 
Geçen hafta Kardemir Karabükspor'a kaybettikleri maçla ilgili de konuşan Ersun Yanal, şöyle devam etti: "Türkiye'de futbolu iyi sahalarda ve iyi zeminlerde oynanmalı. Ülke olarak, lig olarak bunu hak ediyoruz. Bu tür sahaları ortadan kaldırıp bugünkü futbol ekonomisinde çok az yer tutacak bakımlar yapılabilir. Futbolun en güzel tarafı iyi bir atmosferde olmasıdır. Bu tür statlar arttıkça futbol daha güzel olacaktır." 
 
İkinci yarı fikstürü sizde endişe yaratıyor mu? şeklindeki soruya ise Yanal, "Bizim gücümüz ve gösterdiğimiz performans da ortada. Deplasmanda en çok maç kazanan takımız. Şu anda bunu tekrar yapabilecek çok karakterli oyunculara sahibiz. Şampiyonluk sözü verdik taraftarlarımıza, bunu da gerçekleştireceğiz." cevabını verdi.

CİHAN