Şampiyon Sefa

Taklit yeteneğiyle Türkiye'yi kendine hayran bırakan Sefa Doğanay, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında zafere uzandı

Şampiyon Sefa
21 Mart 2011 Pazartesi 08:34 tarihinde eklendi, 2.709 kez okundu.

 

Türkiye'nin en yeteneklisinin belirlendiği 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışma programında dün akşam final heyecanı yaşandı. Show TV'de yayımlanan yarışmada, 6 ay gibi uzun bir sürecin ardından Türkiye'nin en yeteneklisi halk oyu ile belirlendi. 
 
Yarışmanın ikinci sezonunun şampiyonu, taklit yeteneğiyle büyük beğeni toplayan Sefa Doğanay oldu. Final programında verilen ilk etap halk oyları sonucunda Sefa Doğanay ve Aref Ghafouri son ikiye kalan isimler oldu. Aref ile Sefa arasındaki halk oylamasında ise şampiyon Sefa oldu. 
 
250 BİN LİRA ONUN
 
Bu başarısıyla 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi olan Sefa Doğanay, taklit ettiği isimler Nihat Doğan’dan Sezen Aksu’ya kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor. Yıldız Tilbe’den, Engin Günaydın’ın bir dönem ATV’de yayınlanan Avrupa Yakası dizisindeki “Burhan Altıntop” tiplemesine kadar ünlü isimlerin taklitlerini yapan Sefa Doğanay, yarışmanın başından bu yana jürinin de favorileri arasında yer alıyordu.
 
Acun Ilıcalı’nın takdirini kazanan Sefa Doğanay, Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinin diğer üyeleri Hülya Avşar ve Ali Taran’ı da kendisine hayran bırakmıştı. Acun Ilıcalı, Sefa Doğanay yarışmaya katıldığı daha ilk günden beri Doğanay’ı yarışmasının birinciliğine en büyük adaylardan birisi olarak görüyordu.
 
İNTERNETTE TIKLANMA REKORLARI KIRDI
Sefa Doğanay taklit şovları internetteki video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen videolar sıralamasındaki yerini aldı. Yarışmada ünlenen Sefa Doğanay’ın ünü, internet ortamında daha da arttı. Sefa Doğanay’ın özellikle Nihat Doğanay taklit gösterisini izlemek için bilgisayarları karşısına geçen milyonlar, Doğanay’ın taklitleri için arama motorlarında taklit aradı.