Şampiyonluk kupasıyla Demirören'e ziyaret

Beko Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş Milangaz ekibi, takımın sponsoru olan Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'i ziyaret etti.

Şampiyonluk kupasıyla Demirörene ziyaret
13 Haziran 2012 Çarşamba 11:22 tarihinde eklendi, 1.043 kez okundu.

 

Kemer Country'de gerçekleşen ziyarette Erdoğan Demirören'in yanı sıra, oğlu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, basketbol komitesi üyesi Abdullah Sözer ve kulüp eski yöneticisi Şeref Yalçın da yer aldı. 
     
Beşiktaş Milangaz oyuncuları ve teknik heyetinin hazır bulunduğu ziyarete, Beko Basketbol Ligi şampiyonluk kupasının yanı sıra, takımın bu sezon müzesine götürdüğü Türkiye Kupası ile FIBA EuroChallange kupaları da getirildi. 
     
Ziyarette Şeref Yalçın, Erdoğan ve Yıldırım Demirören'e, üzerinde oyuncuların imzasının olduğu bir forma hediye etti. 
     
Demirören: ''Başbakan'ın 3 isteğini dinledik-''
     
Erdoğan Demirören, kendisini ziyarete gelen Beşiktaş Milangaz takımı oyuncuları ve teknik heyetiyle yemek yedi ve hatıra fotoğraf çektirdi. 
     
Organizasyonu takip eden medya mensuplarına açıklama yapan Demirören, bu sezon kazanılan 3 kupayla ilgili, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her konuda en az '3' istediğini söyleyerek, ''Başbakan'ın 3 isteğini dinledik ve 3 kupa aldık'' dedi. 
   
Kazanılan başarılarda emeği olan herkese teşekkür eden Demirören, ''Bu şerefi bize yaşatan antrenör Ergin Ataman ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum. Biz tabii ki kendi işlerimize bakıyoruz. Onlar da kendi işlerine bakarak, bu kupaları kazandılar. Bu anı bizlere ve Beşiktaş Kulübüne yaşattıkları için de başta oğlum olmak üzere, bütün Demirören ailesi adına tekrar hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' diye konuştu. 
     
Demirören, takıma gelecek sezon da sponsor olup olmayacaklarıyla ilgili yöneltilen bir soruya, ''Daha şampiyon olalı 24 saat bile olmadı. Onu önümüzdeki günlerde konuşuruz'' yanıtını verdi.