Şampiyonluklarına bir yenisini eklediler

Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, geçen yıl çiftlerde şampiyon oldukları Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda bir kez daha mutlu sona ulaştı.

Şampiyonluklarına bir yenisini eklediler
01 Kasım 2013 Cuma 21:30 tarihinde eklendi, 6.541 kez okundu.


Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay ve partneri Pemra Özgen, 14. Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası’nda geçen yılki çiftler şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

İstanbul’daki Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü’nün kapalı kortlarında gerçekleşen organizasyonun finalinde Gürcü Sofia Şapatava ve Ukraynalı Anastasiya Vasilyeva ikilisine karşı mücadele veren Büyükakçay/Özgen, bir saat süren buluşmayı 6-3, 6-2’lik setlerle kazanarak ortaklıklarının sekizinci ITF zaferine imza attı.

Bu sezon Akdeniz Oyunları’nda elde ettikleri altın madalyanın ardından üçüncü kez 25 bin Dolar’lık bir turnuvada kupaya uzanan Çağla ve Pemra, çiftlerdeki galibiyet serilerini ise 12 maça çıkardı.

Her iki milli tenisçi, önümüzdeki hafta İstanbul Kemer Golf and Country Club’da yapılacak olan 50 bin Dolar ödüllü zorlu ITF turnuvasında raket sallayacak.


CİHAN