Samsun Türkiye üçüncüsü

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Ajans Press Medya Takip Merkezi’nin 2013 yılı değerlendirme verilerine göre, yerel ve yaygın yazılı medyada yayımlanan toplam 2 bin 42 haberiyle Türkiye’deki tüm TSO’lar arasında üçüncü sırada yer aldı.

Samsun Türkiye üçüncüsü
23 Ocak 2014 Perşembe 15:59 tarihinde eklendi.

Ajans Press Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı rapor ile 2013 yılında Türkiye genelinde yerel ve yaygın yazılı medyada en çok haberi çıkan Ticaret ve Sanayi Odaları’nın verilerini yayınladı. Raporda, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, 2013 yılında yerel ve yaygın yazılı basında yer alan toplam 2 bin 42 haberiyle Türkiye’deki Ticaret ve Sanayi Odaları arasında üçüncü sırada yer aldı. Raporda, 3 bin 889 haberle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası birinci olurken, ikinci sırada ise 3 bin 172 haberle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yer aldı. Üçüncü sırada yer alan Samsun TSO’yu ise Trabzon TSO ve Sakarya TSO izledi. Bu sıralamayı Mersin, Çanakkale, Van, Çorum ve Antakya ticaret ve sanayi odaları takip etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın üstlendiği vizyon ve misyonuyla Türkiye’nin saygın TSO’larından biri haline geldiğini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Oda olarak yoğun bir yılı geride bıraktık. Çalışma tempomuzu her zaman üst seviyede tutarak, şehrimizin ve ülkemizin kalkınma hamlesine katkı vermenin çabası içerisinde olmaya büyük gayret gösterdik. Odamızın yürüttüğü çalışmalar sırasında en çok destek aldığımız yerlerin başında da basın kuruluşlarımız gelmiştir. Öncelikle yoğun bir iş tempomuzda büyük gayret göstererek çalışan başta meclisimiz ve oda personelimiz olmak üzere, her zaman bizlere destek olan basın kuruluşlarımıza camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


CİHAN