Samsun'da denize giren 2 kişi boğuldu, 1 kişi kayıp

SAMSUN'da denize giren 4 kişiden biri sağ kurtuldu, 2'sinin cansız bedeni sudan çıkarılırken, kaybolan bir kişi ise aranıyor.

Samsunda denize giren 2 kişi boğuldu, 1 kişi kayıp
24 Temmuz 2016 Pazar 22:01 tarihinde eklendi.
SAMSUN'da denize giren 4 kişiden biri sağ kurtuldu, 2'sinin cansız bedeni sudan çıkarılırken, kaybolan bir kişi ise aranıyor. 
 
Samsun'un Terme İlçesi Sancaklı mevkiinde serinlemek için arkadaşlarıyla denize giden 4 arkadaştan Hasan Yılmaz (18), Mücahit Çalışkan (18) ve Orhan Şahinoğlu (18)  birden akıntıya kapılarak kayboldu. Sahilde çocukları izleyen Hasan Yılmaz'ın babası Metin Yılmaz'da (49) kaybolduklarını görünce denize girdi ve o da boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çıkarılan Metin Yılmaz, olay yerine gelen hava ambülansı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  
 
Suda kaybolan gençleri kurtarmak için polis dalgıçlar bölgeye sevk edildi. Ekipler tarafından sudan çıkarılan Orhan Şahinoğlu ve Hasan Yılmaz'ın cansız bederleri yapılan incelemenin ardından Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Suda kaybolan Mücahit Çalışkan için ise arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.