Samsun'da pompalı dehşet!

SAMSUN'da pompalı tüfekle saldırıya uğrayan Onurcan Tekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı anında çevrede bulunan 4 kişi de saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı.

Samsunda pompalı dehşet!
02 Ağustos 2015 Pazar 21:54 tarihinde eklendi.
SAMSUN'da pompalı tüfekle saldırıya uğrayan Onurcan Tekin, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı anında çevrede bulunan 4 kişi de saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İ.C.D. ve Y.Ö.'yü gözaltına aldı. Şüphelilerin olay yerine gelişi ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
 
Olay saat 19.15 sıralarında İlkadım İlçesi Karadeniz Mahallesi Divitcioğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İ.C.D. ve Y.Ö., siyah bir otomobil ile olay yerine geldi. Pompalı tüfekle otomobilden inen şüpheliler, bir işyerinin önünde oturan Onurcan Tekin'e ateş açtı. Açılan ateş sonucu Onurcan Tekin, başına isabet eden saçmalarla olay yerinde can verdi. Bu sırada çevrede bulunan ve seken saçmaların isabet etiği Arif Fatih Yazgan (32) karnından, Mustafa Bulut (32) sol diz altından, Bekir Turan (33) sol ayağından ve Beytullah Şenyer de (23) sol kol dirseğinden hafif şekilde yaralandı. Şüpheliler olay yerinden geldikleri otomobille kaçtı. Yaralılar ise ambulans Gazi Devlet Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 
 
Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemelerin ardından Onurcan Tekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda geniş çaplı araştırma başlatan polis, olayla ilgili İ.C.D. ve Y.Ö.'yü gözaltına aldı. 
 
Bu arada 2 şüphelinin olay yerine gelişleri ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 2 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma sürerken, olayla ilgili 2 şüphelinin daha arandığı belirtildi. Cinayet haberini alır almaz olay yerine koşan Onurcan Tekin'in yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.