Samsung Galaxy Note 3 ne kadar büyük?

Samsung Galaxy Note 3 sizi de kendine hayran bırakmayı başardıysa ve büyüklük konusunda kafanızda soru işaretleri varsa bu yazıyı görmeden geçmeyin.

Samsung Galaxy Note 3 ne kadar büyük?
09 Eylül 2013 Pazartesi 15:58 tarihinde eklendi, 1.366 kez okundu.
Dev ekranlı bir akıllı telefon satın almayı planlayan kullanıcıların kafasında oluşan ilk soru işaretlerinden biridir büyüklük konusu. Galaxy Note 3 bu konuda yüzey verimliliğinin yüksek olduğu akıllı telefonlardan bir tanesi.
 
Böyle bir karşılaştırma yaparken aynı cihazın bir önceki nesli ile kıyaslama yapmak ciddi manada fikir verici olabilir. Galaxy Note 3, Note 2’ye kıyasla daha küçük boyutlarda bir cihaz. Yanlış okumadınız daha küçük. Büyüyen ekranına karşın yüzeysel boyutun değişmediği cihaz, 1.1mm daha ince bir yapıya sahip. Üstelik arka kısımda kullanılan dikişli malzemeye rağmen.

 
Daha ince çerçeve kullanarak bu işi başaran Samsung, yuvarlatılmış hatları biraz daha düşürerek daha keskin ölçülerde bir cihaz ortaya çıkarmayı başarmış. Bu da ürüne şıklık ve kullanım kolaylığı katmış diye düşünüyoruz.
 
Bunun yanı sıra 5.7inç ekrana sahip olan Galaxy Note 3’ün Xperia Z1 ile çok yakın ölçülere sahip olması, Sony’nin akıllı cihazı için bir dezavantaj oluşturabilir. Her iki model de donanımsal olarak ciddi benzerlikler taşıyor ancak sınıfları biraz farklı
 
mynet