Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+'ın özellikleri neler?

Dün yeni akıllı telefon modelleri Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+'ı görücüye çıkaran Samsung, henüz fiyatları konusunda resmi bir duyuruda bulunmadığı modellerini Türkiye'de Vodafone üzerinden satışa sunacak

Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ın özellikleri neler?
14 Ağustos 2015 Cuma 10:05 tarihinde eklendi.
Dün yeni akıllı telefon modelleri Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+'ı görücüye çıkaran Samsung, henüz fiyatları konusunda resmi bir duyuruda bulunmadığı modellerini Türkiye'de Vodafone üzerinden satışa sunacak. Peki 21 Ağustos itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satışa çıkacak modeller ne gibi yeniliklere sahip?
 
Özellikle son bir yıl içinde phablet marketinde Apple ile kıyasıya bir rekabetin içine giren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ modelleri ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti 
ABD'nin New York kentine düzenlenen 'Samsung Unpacked' isimli lansman etkinliğiyle tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ akıllı telefonlar ilk kez görücüye çıktı.  
 
TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?
Türkiye'de 21 Ağustos itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satışa çıkacak ve 28 Ağustos itibariyle de tüm Vodafone mağazalarında satışa sunulacak akıllı cihazların özelliklerini sizler için derledik. 
 
Kablosuz şarj edilebilen Galaxy Note 5, 8 çekirdekli (2.1 GHz quad ve 1.5GHz quad) işlemciye sahip. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan akıllı cihaz, 4GB’lık RAM‘e sahip. 
32GB, 64GB ve 128GB sabit depolama seçeneklerine sahip Galaxy Note 5, siyah, beyaz, altın ve gümüş renk seçenekleri ile raflardaki yerini alacak. 
 
54.4 x 75.8 x 6.9mm ölçülerindeki (5.7 inç) S6 Edge+, 2560 x 1440, yani Quad HD çözünürlük sunuyor. 3.000mAh kapasiteli pile sahip olan akıllı cihaz, 4GB’lık RAM‘e sahip. 
S6 Edge+'ta, tıpkı Note 5'te olduğu gibi 16MP'lik f/1,9 diyaframa sahip bir kamera bulunuyor.  
Vodafone'un 'Çok Satanlar Masası'na katılacak Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+, tarifeye ek 24 aylık taksitli ödeme seçenekleriyle satışa çıkacak.