Samsung Galaxy Note II satışa çıktı!

Samsung, merakla beklenen yeni nesil dev ekran akıllı telefonu Galaxy Note II'yi satışa sundu.

Samsung Galaxy Note II satışa çıktı!
17 Ekim 2012 Çarşamba 13:03 tarihinde eklendi, 1.162 kez okundu.

 

Avea'nın avantajlı teklifleriyle satışa sunulan Samsung Galaxy Note II, 5.5 inç Super Amoled HD ekran barındırıyor ve dört çekirdekli ve 2 GB bellekli yapısıyla dikkat çekiyor.  Ayrıca ilk nesil Note'ta olduğu gibi S-Pen teknolojisi barındıran Note II, S-Pen iyileştirmeleri vesilesiyle çok daha gerçekçi bir not tutma deneyimini kullanıcıya sunuyor. 
 
Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminin yanı sıra 1.6 GHz 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde yüksek performansı ile dikkat çeken akıllı telefon Samsung Galaxy Note II, arka ışık aydınlatmalı 8 MP led flaşlı ve otofokuslu akıllı kamera özellikleri ile karanlık mekanlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekmeye imkan veriyor. 360 İstanbul'da Samsung Türkiye tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile birlikte basına tanıtılan Note II, oldukça renkli anlara da vesile oldu. Etkinlikte sunuculuğu Okan Bayülgen yaptı. Candan Erçetin ise oldukça hoş bir dinleti sundu.
 
Samsung Galaxy Note II lansmanında Samsung Türkiye Başkanı Sung Yong Hong'un konuşma anı
(Bu fotoğraf Galaxy Note II ile çekilmiştir)
 
Beyaz ve gri olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulan Samsung Galaxy Note II, 24 ay taahhütle, 4 ayrı kampanya teklifi ile 57 TL’den başlayan fiyatlarla Avea müşterileri ile buluşuyor.
 
Okan Bayülgen Galaxy Note II ile ilgili merak edilenleri sordu, Samsung Türkiye Pazarlama Müdürü Cem Sezer yanıtladı.
 
Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında aboneler Galaxy Note II’yi isterlerse Tarifeye Ek Ödeme teklifi ile, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle ya da 1000 dk.+1000SMS +2 GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Galaxy Note II’yi peşin ya da kredi kartı ile almayı tercih eden abonelere ise, bu cihazda kullanılmak üzere ilk 3 ay boyunca 250 MB internet paketi Avea tarafından hediye edilecek.
 
Teknik özellikler: 
• Android 4.1 (Jelly Bean)
• 5.5" HD Super AMOLED
• 1.6 Ghz Dört Çekirdek
• 2 GB Ram
• 8 Megapiksel
• 1.9 Megapiksel –ön kamera
• 16 GB Dahili hafıza
• 80.5 x 151.1 x 9.4 mm
• 180 gr