Samsung Yeni Akıllı Telefonlarını Görücüye Çıkardı

Dünya teknoloji devi Samsung yeni akıllı telefonu olan Galaxy S6 edge plus ve de Galaxy Note 5 akıllı telefonlarını geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.

Samsung Yeni Akıllı Telefonlarını Görücüye Çıkardı
30 Eylül 2015 Çarşamba 01:11 tarihinde eklendi.

Dünya teknoloji devi Samsung yeni akıllı telefonu olan Galaxy S6 edge plus ve de Galaxy Note 5 akıllı telefonlarını geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı.
 

Amerika ‘da düzenlenmiş olan lansmanda tanıtan Samsung, merakla beklenen akıllı telefonların tüm özelliklerinin açıkladı. Samsung Galaxy S6 edge plus ve Samsung Galaxy Note 5 akıllı telefonların en dikkat çeken özellikleri ise takılıp çıkarılabilen klavyesi oldu. 4 GB RAM ile piyasaya sürülen her iki akıllı telefonunda hem kapasite hem de işlemci gücü yükseltildi. Tüm dünya da ve de Türkiye ‘de merak ile beklenen telefonun özellikler ve görünüşünün tanıtıldığı lansman sonrası ise dünya da satışı bölüm bölüm başladı.
 

Türkiye’de Satışa Ne Zaman Çıkacak?

Şimdiden tüm dünya da ve Türkiye de teknoloji satışı ile ilgili sorular yankılanmaya başlanan Galaxy 5 ve Galaxy S6 edge plus ile ilgili olarak beklenen açıklama Vodafone’ dan geldi.21 Ağustos 2015 tarihi itibari ile Vodafone internet adresinden ön satışa çıkarılacak olan akıllı telefonları görebilmek için Vodafone mağazalarına inmesi beklenecek. Vodafone mağazalarına ise 28 ağustos 2015 tarihinde sergilenmeye başlayıp, satışı yapılacak. Vodafone de tarifeye ek olarak 24 ay taksit ile satışa sunulacağı duyuruldu.
 

Galaxy Note 5 Akıllı Telefonun Özellikleri Neler?

Akıllı telefonların ve diğer tüm telefonlar da yaşanan kablo problemine son veren Galaxy 5 teknolojik kablosuz şarj edilebilme özelliği ile geldi. 8 çekirdekli olarak üretilen Galaxy Note 5 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçeneklerine de sahip. Beyaz, siyah, gümüş ve de altın renk seçenekleri ile alıcıları ile buluşmaya hazırlanan akıllı telefon Android 5,1 Lolllpop işletim sistemi ile çalışmakta.
 

Galaxy S6 Edge Plus Akıllı Telefonun Özellikleri Neler?

5,7 inç olarak hazırlanan Galaxy S6 edge plus akıllı telefonda Quad HD çözünürlük bulunuyor.3000 mAh kapasiteye sahip olarak üretilen akıllı telefon, 4GB RAM özelliği buluyor. Galaxy Note 5 ile çıkarılan klavye özelliğine sahip olan Galaxy S6 edge plus Vodafone ‘nun çok satanlar masasında 28 ağustosta satışta olacak. Haberler için www.koprubasi.tvtıklayın.