Samsunspor 2-1 Manisaspor

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Samsunspor kendi evinde Manisaspor'u 2-1 mağlup etti. İki hafta üst üste galip gelen kırmızı-beyazlı ekip kötü günleri geride bıraktı.

22 Aralık 2013 Pazar 18:40 tarihinde eklendi.


19 Mayıs Stadyumu'na akın eden taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Bu takıma ne veriliyor, ne isteniyor. Bu takımın aldığı puan bana göre çok iyi bir puan. Çünkü yaşamış olduğumuz sıkıntıları hiçbiriniz bilmiyorsunuz. Her gün ben oyuncularımla çalışıyorum. Sizlere göre her şey güllük gülistanlık. Bizlere göre öyle değil." diyerek şöyle devam etti:

"Şuana kadar Samsun'un olumsuz yönünü hiçbir şekilde dışarıya yansıtmadık, yansıtmayacağımda. Ben bu oyuncularla çalıştığım için çok gurur duyuyorum. Çok karakterli, çok seviyeli oyuncularla çalışıyorum. Ben bu maçı kazandıkları için oyuncularıma hediye etmek istiyorum. Kulun adaleti değil, Allah'ın adaletine güveniyorum. Onun için herkes üzerine düşen görevi yaptığı zaman bir sıkıntı yok. Burada galip geldiğimiz zaman sevinmeyen insanlar var. Hatta yönetici tipi insanlar var. Bu kadar 'Samsunspor'u seviyorum' diye gözüken çok zor.

Ben üzerine düşen görevi çok doğru bir şekilde ve çok çalışkan bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Sonuna kadar da yapacağım. Ama dürüstlüğüme, kişiliğime ve onuruma kimseye laf söyletmem. Bu zamana kadar söyletmedim bundan sonra da söyletmem.

Dolayısıyla şuanda Samsunspor'da görev yapıyorum. Ne zaman ki Samsunspor'da 'biz seninle çalışamıyoruz' dedikleri zaman her şeye her zaman hazır olduğumu başkana ve yönetim kuruluna söyledim. Ben de illa burada çalışacağım diye bir sıkıntım yok. Ben her yerde her şekilde çalışabilirim."


CİHAN