Sanal Posla 24 Saatte Ödeme Alabilirsiniz!

Web siteniz üzerinden ödeme almanız aslında sandığınız kadar zor değil. Sadece 24 saat içerisinde sanal pos uygulamasıyla ödeme almanız mümkün!

Sanal Posla 24 Saatte Ödeme Alabilirsiniz!
13 Şubat 2019 Çarşamba 17:47 tarihinde eklendi, 1.539 kez okundu.

Web siteniz üzerinden ödeme almanız aslında sandığınız kadar zor değil. Sadece 24 saat içerisinde sanal pos uygulamasıyla ödeme almanız mümkün! Üstelik herhangi bir entegrasyona gerek kalmadığı için ekstra bir işleme de gereksinim duymuyorsunuz. İnternet üzerinden ürün ya da hizmet satışı yapmaya karar verdiğinizde üzerinde en az düşüneceğiniz husus ödemenin nasıl alınacağı oluyor.
 

Öncelikle sanal pos uygulaması ile ödeme almanızı sağlayan bu sisteme dair daha detaylı bilgi aktaralım. Eğer iyzico ile ödeme al yöntemini tercih ederseniz dünyanın her yerinden farklı para birimleriyle ödeme alma şansına sahip olabilirsiniz. Sanal pos uygulaması sahtecilik noktasında da site sahiplerine güven veriyor. Çünkü son derece detaylı bir güvenlik sistemine sahip. Dolayısıyla her türlü sahteciliğe karşı güvenli bir şekilde ödeme almanız mümkün oluyor.
 

Bu arada iyzico aslında farklı avantalar da sunuyor. Bu avantajlardan faydalanarak satışlarınızın ciddi düzeyde artması da mümkün hale gelebiliyor. Örneğin müşterilerine birebir satış desteği sunuyor. Yapılan son analizlere göre bu destek uygulamasından faydalananlar satışlarını % 6 düzeyinde artırabiliyor. E ticaret ile ilgilenenlerin en çok yakındığı durum olan sahteciliğe karşı da yapay zeka ile önlem alınıyor.

Güvenli Ödeme Çok Önemli!
 

Yapay zeka ile geliştirilen bu sistem ödemelerin 7/24 korunmasını sağlıyor. Bu sayede dolaylı yoldan gelirler artıyor. Sadece ödeme alt yapısı değil, sonrasında da önemli bir destek hizmeti sunuyor olması iyzico ile çalışanların sayısının gün geçtikçe artmasını beraberinde getiriyor. Şirket, BDDK ve PCI-DSS lisanslarına sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor. Lisansları çerçevesinde korumalı alışveriş imkanı sunuyor olması aslında büyük önem taşıyor.
 

Para akışı online satış yapanların yaşadığı en büyük sıkıntı olurken iyzico tüm yükü alarak ciddi bir rahatlama da sağlıyor. İşine daha fazla odaklanan site sahipleri haliyle satışlarının da artmasını sağlıyor. Aslında çok daha detaylı bilgi almak için şirketin web adresini ziyaret etmek yeterli olabiliyor. Sitede aradığınız her türlü bilgi ile birlikte iyzico desteği alan firmaların konuya dair görüşlerine de ulaşmak mümkün! Bu sayede aklınıza takılan sorular daha net bir şekilde yanıt bulabiliyor.