Sancaktepe'de kuyumcu soygunu

Sancaktepe'de, bir kuyumcu dükkanına gelen maskeli ve silahlı 3 kişi, görevliyi etkisiz hale getirerek yaklaşık 200 bin liralık altını alıp kayıplara karıştı.

Sancaktepede kuyumcu soygunu
18 Mayıs 2013 Cumartesi 10:22 tarihinde eklendi.

Olay, sabah saatlerinde Akpınar Mahallesi Malkoçoğlu Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. Maskeli ve silahlı 3 kişiden ikisi otomobilden inerek kuyumcuya girdi. Şahıslar, kuyumcu Ebubekir Gülçin'in kafasına silahın kabzasıyla vurarak etkisiz hale getirdiler. Gülçin'i ofis olarak kullanılan bir odaya kilitlediler. Soyguncular, daha sonra raflarda bulunan yaklaşık 200 bin lira değerindeki altını alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından kuyumcuda inceleme yapan polis, soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

Olayı anlatan Ebubekir Gülçin, "Diğer arkadaşım çeyrek altın almaya gitmişti, yalnızdım. Bu sırada maskeli ve silahlı iki kişi içeri girdi. Enseme silahın kabzasıyla vurarak beni arka odaya kilitlediler. Altınları alıp kaçtılar." diye konuştu.

İş yeri sahibi Fatih Çelik ise, dükkanı yeni açtıklarını, bu yüzden çok fazla altın bulundurmadıklarını belirtti.

Görgü tanıkları da, "Maskeli şahısların raflardan altınları aldığını gördük. Daha sonra beyaz bir otomobile binerek kaçtılar. Kaçarken de bazı altınları düşürdüler." diyerek olayı anlattı.


CİHAN