"Sanki rüyada gibiyim"

Beşiktaş’ın Antalyaspor’dan transfer ettiği Ömer Şişmanoğlu, "Beşiktaş’a geldim sanki halen rüyada gibiyim

Sanki rüyada gibiyim
06 Temmuz 2013 Cumartesi 17:08 tarihinde eklendi.

Almanya’nın Berlin şehrinde yeni sezona hazırlanan Beşiktaş’ta dün gece geç saatlerde kampa dahil olan Ömer Şişmanoğlu takımın konakladığı otelde gazetecilerin sorularını cevapladı. Beşiktaş’ın yeni transferi Ömer, yaptığı açıklama şunları söyledi:

"Çok mutluyum, iyi karşılandım. Sanki halen rüyada gibiyim. Yavaş yavaş kendime geleceğim. Ben kendim bile büyük bir takımda oynayacağımı düşünmüyordum. Ancak istekli çalışmayla hayaller gerçekleşiyor. Sıradan bir futbolcu olmak istemiyorum. Büyük bir camiaya geldim. Formayı kapmak ve bir daha vermek istemiyorum."

HOLOSKO İLE GANGNAM DANSI YAPACAĞIZ

Ömer Şişmanoğlu, Holosko’nun geçtiğimiz sezon attığı gollerden sonra yaptığı Gangnam dansını kendisinin de Antalyaspor’da yaptığını söyleyerek, "Bu sene bu dansı Holosko ile birlikte yapacağız." dedi.

Genç forvet oyuncusu Ömer, "Her zaman gol atmak istiyorum. 10, 15 dakika bazen yetiyor. Pozitif düşünmeliyim. İlk 11’de oynamamak da var futbolun içerisinde. Ne zaman oyuna girersem gireyim her dakikayı yüzde 100 verebilmem gerekiyor." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gangham dansı yeni çıkmıştı, ben de espri olarak idmanda yaptım, artık maçlarda yapıyorum. Beşiktaş’ta da Holosko yapıyordu. Artık gol attığımız maçlarda kendisiyle birlikte bu dansı yaparız. Bu arada geçmişten beri her zaman Henry’yi örnek almıştım. Hızlı bir oyuncuydu. Teknik olarak çok iyi bir futbolcuydu. Benim görüşüme göre dünyanın en iyi forvetiydi."

KİMSE BENİM BÖYLE BÜYÜK BİR TAKIMA GELECEĞİMİ TAHMİN EDEMEZDİ

Beşiktaş’a geldiği için büyük bir mutluluk yaşadığını yineleyen Ömer Şişmanoğlu, "Dün takıma katıldım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Rüyada gibiyim. Sanırım yavaş yavaş kendime geleceğim." diyerek şunları söyledi:

"Ben 1.5 sene önce Kayseri’de PAF takımda oynuyordum. Kimse benim böyle büyük bir takıma geleceğimi tahmin edemezdi, hatta ben bile tahmin edemezdim. İstek ve çalışma ile hayaller gerçekleşiyor. Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum. Formayı almak ve ilk 11’de oynamak benim hedefim. Beni Kayseri PAF takımından alıp şans veren Mehmet Özdilek hocama teşekkür etmem lazım. Özgüvenim yoktu o zaman, benim önümde olan oyunculardan çok şey öğrendim. Çok istekliydim ve her zaman gol atmak istiyordum. 5 dakika bile oynasam hep pozitif düşünüp gol atmaya çalışıyorum. Ne zaman oyuna girsem her dakikayı %100 ile oynamaya çalışıyorum."
 


CİHAN