"Sanki ucubeyim"

Kıvrımlı figürü ile tanınan ünlü Christina Hendricks, büyük göğüsleri ve ince belinin başına nasıl bela olduğunu anlattı

Sanki ucubeyim
02 Temmuz 2011 Cumartesi 17:02 tarihinde eklendi, 2.708 kez okundu.

 

'Mad Men' dizisinin aktrisi kıvrımlı figürü ile biliniyor ancak aktris geniş göğüslerin ve ince belin uygun plaj giysisi bulmayı zorlaştırdığını söylüyor:
 
“Eğer göğüsleriniz varsa mayo bulmak zorlaşıyor. Ya sıkışıyorsunuz ya da hiç destek olmuyor.” 36 yaşındaki yıldız daha sonra aktör olan eşi Geoffrey Arend ile kendi bikini markalarının tasarımları üzerinde çalıştıkları şeklinde bir espri yaptı.
 
Christina ayrıca kırmızı halıda giyecek kıyafetler bulurken de zorlandığını itiraf ediyor:  “Görünüşümde dikkatli olmalıyım ve sade olmalıyım. Beni güzel gösteren biçim, belimi gösteren bir şeydir. Kimse bana kıyafet göndermiyor.
 
Tasarımcıların aktrislere ödünç verdikleri kıyafetlerin bedeni 2 veya 4 fakat benim bedenim o değil. Kıvrımlı olduğum için sanki bir ucubeyim, o şeylerin içine sığamıyorum. Bu tip şeylerle problemlerim var.”
 
‘Mad Men’deki karakteri Joan Holloway’in şık stili ile tanınan Christina okula giderken “rockçı” bir tarzi olduğunu söyledi: “Lisedeyken rockçı ve hafif punk bir tarzım vardı.
 
Dizime kadar gelen Doc Martens botlar, deri ceket, siyah, mor ve kırmızıyla karışık saç ve siyah rujum vardı. O yüzden kimse ‘Çok güzelsin! Hadi seni dergiye çıkaralım,’ demiyordu.”