Şanlıurfa'da trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa'da, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 28 yaşındaki Mahmut Boğa öldü, 5 kişi yaralandı.

11 Ocak 2013 Cuma 19:31 tarihinde eklendi, 1.487 kez okundu.

 

Kaza, saat 15.30 sıralarında Şanlıurfa-Akçakale karayolunun 21'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne gelen sürücüsü öğrenilemeyen 22 AU 391 plakalı otomobile, Yardımcı Köyü yakınlarında yola çıkan 63 K 6530 plakalı minibüs çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan her iki araç kullanılamaz hale gelirken, kazayı görenler durumu güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bildirdi. 
 
Olay yerine gelen ekipler, minibüs ve otomobilde bulunan Mahmut Boğa, Musa Boğa, Salih Dayan, Hüseyin Vural ve Salih Akmeşe ile kimliği belirlenemeyen bir kişi, yaralı olarak ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan Mahmut Boğa yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tedavisi süren diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. 
 
Şanlıurfa-Akçakale karayolunda ulaşımın durmasına neden olan kaza, minibüs ve otomobilin çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı. 
 
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

DHA