"Şansımız yüzde 50"

Galatasaray eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların Avrupa’da başka bir futbol oynadığını dile getirerek, Galatasaray'ın Chelsea karşısındaki tur şansının yüzde 50 olduğunu söyledi.

Şansımız yüzde 50
18 Aralık 2013 Çarşamba 19:23 tarihinde eklendi.

İngiliz kulüpleriyle eşlemeyi sevmediğini dile getiren Albayrak, Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci tur kura çekiminde sarı-kırmızılılara Borussia Dortmund’un çıkmasını çok istediğini; ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi. NTV Spor'a konuşan ve Galatasaray’ın Devler Ligi’nde başka bir futbol oynadığını belirten Albayrak, Chelsea karşısında şanslarının yüzde 50 olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın Sneijder’in golüyle Juventus’u 1-0 mağlup ederek Devler Ligi’nde ikinci tur vizesi aldığı maçı değerlendiren Albayrak, "Galatasaray, Juventus galibiyetiyle yine herkesi sokaklara döktü ve mutlu günler yaşattı. O gün çok sevindik. Hatta üst tribünden aşağı atlıyordum. Camianın son günlerde böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı. Bütün camiamıza hayırlı olmasını diliyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile oynayacağı karşılaşmaları da değerlendiren Albayrak, "İngiliz takımlarını hiç sevmem. Ben aslında Borussia Dortmund’u istiyordum. Çünkü bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımız Almanya’da da bizi yalnız bırakmayacaktı. Ama olmadı, rakibimiz Chelsea oldu. Galatasaray, Avrupa’da başka bir futbol oynuyor. Zaten o güçte, tecrübede ve kalitede futbolcularımız var. Şansların yüzde 50 olduğuna inanıyorum. Sahamızda muhteşem taraftar desteğiyle ilk maçı 2-0 gibi bir skor alabilirsek orada turu geçen taraf olabiliriz diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray’a yeniden hizmet etmek istediğini ifade eden Albayrak, "Galatasaray’a yeniden hizmet etme şansım inşallah olur. Galatasaray için hizmet etmek istiyorum. Yarım kalan işlerimiz var. Bu camiaya hizmet etmekten hiçbir zaman kaçmadım. Sağlık sorunu olmazsa nefesimin son damlasına kadar Galatasaray’a hizmet etmek istiyorum." dedi.


CİHAN