"Şansımız yüzde 50'den de az"

Lazio Teknik Direktörü Petkoviç, "Turu geçme şansımız yüzde 50'den de az" dedi.

Şansımız yüzde 50den de az
10 Nisan 2013 Çarşamba 21:25 tarihinde eklendi.

 

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle rövanş maçına çıkacak olan Lazio'nun teknik direktörü Vladimir Petkoviç, turu geçme şanslarının yüzde 50'nin de altında olduğunu dile getirdi.
 
Roma Olimpiyat Stadı'nda yarın gerçekleşecek karşılaşma öncesi, kulübün Formello'daki tesislerinde mavi-beyazlı oyuncu Antonio Candreva'yla birlikte basının karşısına çıkan Petkoviç, son dönemlerde takımını formda gördüğünü belirtti.

Bunun kendisine güven verdiğini vurgulayan Petkoviç, "Fenerbahçe karşısında erken golü bulmaya çalışacağız" dedi. Yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istediklerini anlatan deneyimli teknik adam, "Yarın en iyi 11'imi sahaya çıkaracağım. Bu sene iyi işler yapmışken Avrupa Ligi'nden vazgeçmeyi arzu etmiyoruz" diye konuştu.
 
Hangi takımın daha iyi olduğunu, iki maçın ardından 180 dakika sona erdiğinde anlayacaklarını ifade eden 59 yaşındaki çalıştırıcı, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. İyi ve hızlı hareket eden forvetleri ve oyuncuları var. Daha yüksek seviyelerde yer almayı hak eden bir takım. Ancak ben kendi takımıma odaklandım. Turu geçme şansımız yüzde 50'nin altında olsa da iyi bir sonuç almak için savaşacağız" diye sözlerini sürdürdü.
 
Daha önceki açıklamasında, sakat ve cezalı oyunculardan dolayı takım kuramamaktan endişe duyduğunu dile getirmiş olan teknik adam, son dönemlerde çok kart görmelerini, "Bu her zaman benim oyuncularımın değil, hakemlerin de suçu olabiliyor" diye yorumladı. Petkoviç, maçın seyircisiz oynanacak olmasını ise, "Bir yanımız eksik kalacak" diye değerlendirdi.
 
Öte yandan mavi-beyazlı başkent ekibi, Roma Formello sayfiye bölgesinde yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın bir bölümü basına açık gerçekleştirildi.

DHA