Şanslı Masa'da şanslı oyuncu

Yarışma programı Şanslı Masa'da yer alanlardan birinin dizide oyuncu çıkması kafaları karıştırdı

13 Mayıs 2011 Cuma 09:03 tarihinde eklendi, 1.369 kez okundu.

 


 
Kanal D’de yayınlanan “Şanslı Masa”da yarışan Dilek Sağlam, atv’nin yeni komedi dizisi “Babam Sağolsun”a oyuncu oldu… Programı sunan oyuncular ise bu durumu 'tesadüf' demekle geçiştirdi.
 
Sağlam bu kez karşımıza oyuncu olarak çıkınca akıllara "Şanslı Masa"da çalışanlar cast ajansından mı sorusunu getiriyor.
 
Medyatava'nın haberine göre Şanslı Masa'ya şans eseri oturan 3 bin kişiyle gizli çekim yapan yapım şirketi sonrasında 75 kişinin çekimlerini seçmiş. Ve kanala teslim ettiği 25 bölümde bu 75 kişiyle yapılan çekimler yer alıyor. Masa'ya şans eseri oturanlardan biri de atv'nin yeni dizisi “Babam Sağolsun”da rol alan Dilek Sağlam oldu.
 
'TESADÜF' DEDİLER
Kanal D'nin sıradışı yarışması 'Şanslı Masa' yarışmacılarını düşürdüğü zor durumlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Programın moderatörlüğünü yapan Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.
 
Yarışmaya 'tesadüfen' katılan kişilerden birinin oyuncu çıkmasıyla 'yarışmacıları cast ajansı mı seçiyor?' sorusunun gündeme gelmişti. Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan konuya dair olarak 'tesadüf' demekle yetindi.