Santos ve Gökhan için çılgın teklif

Barcelona, Fenerbahçe'nin kanatlarına göz dikti. Gözlemciden gelen olumlu nihai rapor sonrası Katalanlar, sari lacivertilelree toplam 25 milyon Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor

Santos ve Gökhan için çılgın teklif
03 Mayıs 2011 Salı 09:29 tarihinde eklendi, 1.028 kez okundu.

 

Barcelona, Fenerbahçe'nin kanatlarına göz dikti. Gözlemciden gelen olumlu nihai rapor sonrası Katalanlar, sarı-lacivertlilere toplam 25 milyon Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor Fenerbahçe'nin başına talih kuşu mu kondu, bela mı geldi bilinmez ama bir gerçek var ki, 'Dünyanın en iyi takımı' denilen Barcelona, sarı-lacivertlilerin iki bekine talip...
 
Barcelona'nın gözlemcisi Luis Fernandes, önceki gün Saracoğlu'nda bu iki futbolcuyu izledi. Herhangi bir açıklama yapmadan stattan ayrıldı. Katalan ekibi, uzun süredir takip ettiği bu iki futbolcu için son kararı, Fernandes'in raporunun ardından verdi.
 
Fernandes, daha önce defalarca izlenen Santos ve Gökhan için "Oyun içinde hem kendi bölgelerini kontrol ediyorlar, hem de sürekli hücumu destekliyorlar. İkisi de şu anki oyun yapımıza oldukça uygun oyuncular"şeklinde görüş belirtti ve Katalanlar önümüzdeki günlerde konuyla ilgili harekete geçme kararı aldı.

GÖKHAN'IN AYRILMASI ZOR
Barcelona'nın Dani Alves'le sözleşme yenilemesine rağmen Gökhan'ı da istediği ve Fenerbahçe'ye iki futbolcu için toplam 25 milyon Euro'luk bir teklif sunacağı gelen haberler arasında. Fenerbahçe kanadında ise alternatifi bulunabileceği için Andre Santos'un gitmesine sıcak bakılırken, yerli oyuncu olması nedeniyle de Gökhan Gönül'ün ayrılma ihtimali çok düşük olarak gösteriliyor.

Milliyet