Santos ve Volkan'a izin yok

Fenerbahçe Yönetimi, Andre Santos ile kaleci Volkan Demirel’in önümüzdeki sezon da takımda kalması yönünde karar aldı. Bu iki oyuncu için gelecek tüm tekliflerin astronomik bir rakam olmadığı takdirde geri çevrileceği öğrenildi

Santos ve Volkana izin yok
31 Mayıs 2011 Salı 09:04 tarihinde eklendi, 1.665 kez okundu.

 

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda Andre Santos ile kaleci Volkan Demirel’in kesinlikle takımda kalmasına karar verdi.
 
Avrupa’dan transfer teklifleri aldığı ileri sürülen ve özellikle Barcelona’nın yakın takibinde olduğu bilinen Santos’un gönderilmesine onay vermeyen Kocaman’ın, yöneticilerle yaptığı toplantıda, “Şampiyonlar Ligi’nde kendisine çok ihtiyacımız olacak. Yeri kolay kolay doldurulacak bir isim değil. O yüzden kulübün karşı koyamayacağı bir öneri gelmediği sürece gitmesinden yana değilim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Santos’un da ülkesine gitmeden önce Teknik Direktör Aykut Kocaman ile transferini değerlendirdiği ve “Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. Tabii ki her oyuncu gibi çok büyük bir kulüpte forma giymeyi isterim. Ancak Fenerbahçe’nin de Avrupa’nın sayılı takımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Benimle ilgili karar sizin. Teklif alsam bile siz onay vermeden bir yere ayrılmam” diye konuştuğu kaydedildi.
 
Kaleci aranıyor
Bu arada yurt dışında oynamaya sıcak bakan ancak bu konuda henüz kulübün kapısını çalmayan kaleci Volkan Demirel’in de böyle bir istekle gelmesi halinde geri çevrileceği bildirildi. Yönetimin bu oyuncuyu satma yönünde bir düşüncesi olmadığı gibi yanına aynı kalitede bir başka kalecinin alınması için girişimlere başladığı kaydedildi.

Milliyet