Saran kolları sıvadı

Taraftarların ilgisi karşısında duygulanan Sadettin Saran, "Hepinize teşekkür ederim, sağolun çok duygulandım, iş günü çıktınız geldiniz, gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Bundan sonra gerekeni yapacağız, merak etmeyin" şeklinde konuştu.

Saran kolları sıvadı
28 Mayıs 2015 Perşembe 23:03 tarihinde eklendi.
Taraftarların ilgisi karşısında duygulanan Sadettin Saran, "Hepinize teşekkür ederim, sağolun çok duygulandım, iş günü çıktınız geldiniz, gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ederim. Bundan sonra gerekeni yapacağız, merak etmeyin" şeklinde konuştu.
 
Fenerbahçeli taraftarlardan Sadettin Saran'a büyük destek yağıyor.
 
Sosyal medyada "#caresaran" hashtagi açan taraftarların kısa sürede baskı boyutuna getirdiği ilgi ve destek, Saran Holding'in telefon ve faks hatlarının kilitlenmesine neden olmuştu. Sosyal medyada holdingin telefon numaralarını yayınlayan taraftarlar, çığ gibi büyüyen mesaj destekleriyle "Allah rızası için aday ol", "Saran Başkan Fenerbahçe Şampiyon" ve "Kurtar bizi Saran" diyerek Sadettin Saran'a çağrıda bulunmuştu. 
 
Bugün Türkiye'nin dört bir dan gelen Fenerbahçeliler Sadettin Saran'a destek için Saran Holding'in İstanbul'daki binası önünde toplandılar. 
 
Sosyal medyada organize olan ve aralarında yurt dışından gelenlerin de bulunduğu sarı-lacivertli taraftarlar ; "Başkan olsana başkan olsana, Fenerbahçe'ye başkan olsana" şeklinde tezahüratlar yaptılar.
 
Taraftarlar başkan görmek istedikleri Sadettin Saran için; "Saran başkan Fenerbahçe şampiyon", "Kurtar bizi Saran" ve "Seninleyiz Saran" pankartları da açtılar.
 
SARAN DUYGULANDI
 
Taraftarların ilgisi karşısında duygulandığı gözlenen Saran; "Hepinize teşekkür ederim, sağolun çok duygulandım, kısmet bu işler, bu bir maraton, yolumuz uzun. Buraya kadar geldiniz, iş gününde, hepiniz sağolun, çok duygulandım. Şunu da söyleyeyim, herkes aday olabilir diyor Aziz Bey ama bir taraftan da gidiyor itiraz ediyor biliyorsunuz" dedi.
 
Taraftarlar bol bol fotoğraf çektirip Sadettin Saran ile dertleştiler.
 
SARAN'DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
 
Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtlayan Sadettin Saran, şöyle konuştu: "Gerçekten çok duygulandım, tamamıyle spontane gelişmiş olay, 2 gündür holdingte telefonlarımız kilitlendi. Sağolsunlar böyle bir teveccüh var.
 
15 senedir Aziz Bey ve ekibi bizi karaladı. İki kez ihraç etti. Ağır ithamlarda , iftiralarda bulundu. Ona rağmen böyle bir teveccüh olması beni çok mutlu ediyor.
 
Daha önce de açıkladığım gibi ben her zaman başkan adayıyım, doğal adayım, Fenerbahçe'nin geleceğine talibim. Bu doğrultuda ekibimle birlikte çalışmalarıma devam ediyorum. Hukuki durum şudur, biz davayı kazandık. Haklılığımız yasal olarak kabul edildi. Kulüp üyeliğinden haksız olarak ihraç edildiğimiz mahkemede karara bağlandı. Yargıtay son olarak bu kararı onadı. Artık son aşamaya gelindi. En geç 15 gün içinde bu iş bitecek ama kongreye yetişmedi maalesef. Bu yüzden aday olamıyorum. Bize tebliğ edildi ama Kulübü daha tebligat gitmemiş."
 
"YATIRDIĞIM AİDATI GERİ GÖNDERDİLER"
 
Kulübe aidatını da yatırdığını söyleyen ancak bunun geri gönderildiğini ifade eden Saran; "Kulüp üyelik aidatını yatırdık , FB Kulübü iade etti. (50 TL) 
 
Ama taraftarlar sağolsunlar, Azerbaycan'dan bile arıyorlar. Bu istek devam ettiği sürece aday olacağım. " dedi.
 
Gazeteye verilen ; Fenerbahçe ruhu ile değişim zamanı" başlıklı gazete ilanını da değerlendiren Sadettin Saran ; "biz aday olsaydık ilan vermezdik" diyerek yanlış bir davranış olduğuna değindi.
 
"SON SÖZ KONGRE ÜYELERİNİN"
 
Saran; "Biz aday olabilseydik, böyle bir ilanı biz vermezdik, bizim tarzımız değil" şeklinde konuşurken, "Aziz Yıldırım ve Yönetimi ne gibi hatalar yapıyor sorusuna ise; "Bu konulara girmenin bir anlamı yok, kongre üyeleri söz sahibi, son nokta , son karar onların" demekle yetindi.
 
"KAÇAN ŞAMPİYONLUK BİZİ YIKTI"
 
Şampiyonluğun ve 4. yıldızın Galatasaray'a kaptırılması konusunda duygularını sorduğumuz Saran; "Kaçan şampiyonluk bizi yıktı, çok üzüldük. Ama çok geçmişle yaşamamak lazım, önümüze bakacağız..." ifadelerini kullandı.
 
FENERBAHÇE TARAFTARI: "9 TANE GS ŞAMPİYONLUĞU GÖREN BİR BAŞKAN GÖRMEK İSTEMİYORUZ."
 
Sadettin Saran'a sevgilerini göstermek için gelen taraftarlar DHA'ya yaptıkları açıklamalarda; "Artık yönetimin yenilenmesi gerekiyor. 17 yıl oldu. Tesisle, okulla olacak iş değil, biz kupa ve başarı istiyoruz. 9 tane GS şampiyonluğu gören bir başkan görmek istemiyoruz." şeklinde konuştu.
 
GALATASARAYLA TARAFTAR DA SADETTİN SARAN'I İSTİYOR
 
Galatasaraylı olduğunu belirten taraftarın ise ; "Ben Galatasaray taraftarıyım. Türk futbolunun böyle Sadettin Saran gibi temiz ve vizyonu aydın insanlara ihtiyacı var. Aziz Yıldırım'ın 17 yılında Galatasaray toplam 17 kupa kazanmış. Sadettin Bey gelsin ki rekabet kızışsın" demesi alkış aldı.

DHA