Saray'da ''kuzu'', sahada ''kurt'' !

Trabzonspor-Galatasaray maçının son bölümünde iki tarafın da futbolcuları sahanın ortasında birbirine girerken olaylarla ilgili en çarpıcı değerlendirmeyi “Cumhurbaşkanı’nın karşısında kuzu kuzu oturanlar, sahada yine kurt kesildi” sözleriyle duayen gazeteci Şansal Büyüka yaptı.

Sarayda kuzu, sahada kurt !
20 Nisan 2015 Pazartesi 11:39 tarihinde eklendi.

Süper Lig kaptanlarının geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek gerginliği ortadan kaldırmak için çözüm önerilerini aktarmasının üzerinden daha birkaç gün geçmeden dün Avni Aker’de çirkin görüntüler yaşandı.

 

Maçın uzatma dakikalarında, orta sahada Chedjou’nun rakibine yaptığı faul sonrası ortalık karıştı. Hakem Ali Palabıyık, Kamerunlu ya sarı kart gösterirken, Chedjou ile Trabzonlular arasında gerilim yaşandı. Muslera ve Hakan’ın da kalelerini terk edip geldiği orta yuvarlakta tüm oyuncular arasında itiş-kakış yaşandı.

 

Yedek kulübesindeki oyuncular da olaya dahil olurken, maça 11’de başlayıp sonra kenara alınan Özer Hurmacı 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Hakan Arıkan, Mehmet Ekici, Muslera, Sabri ve Hakan Balta da sarı kartla cezalandırıldı.

 

Hakemin bitiş düdüğünün ardından takımlar soyunma odasına giderken G.Saray idari menajeri ve tercümanı Mert Çetin ile Trabzonspor yardımcı antrenörü Recep Karatepe arasında da tartışma yaşandı.

 

Yaşananlarla ilgili en çarpıcı yorumu ise Lig TV’de duayen gazeteci Şansal Büyüka yaptı. Süper Lig'deki takım kaptanlarının geçtiğimiz günlerde Yıldız Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmeye göndermede bulunan Büyüka, “Cumhurbaşkanı’nın karşısında kuzu kuzu oturanlar, sahada yine kurt kesildi" dedi.


Vatan Gazetesi