Sarımsak kralı Rafet

Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren Rafet El Roman Taşköprülü'lere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sarımsak kralı Rafet
19 Ağustos 2013 Pazartesi 16:17 tarihinde eklendi, 2.095 kez okundu.
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında konser veren Rafet El Roman Taşköprülü'lere unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Roman'ı 'Sarımsak Kralı' ilan etti. 
 
Bu yıl 27’ncisi düzenlenen Sarımsak Festivali’nin etkinliklerinin son gecesinde şarkıcı Rafet El Roman sahne aldı. Sahneye çıktığı andan itibaren neşeli tavırları ile dikkat çeken şarkıcıya ilgi oldukça yüksekti. Rafet El Roman seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. 
 
'SARIMSAKTAN TAC'
 
Konserde Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan şarkıcıya sarımsaktan örülmüş taç ve sarımsak demeti hediye etti. Taşköprü Festival Meydanında gerçekleşen ve yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konserde hediyelerini alan Rafet El Roman sarımsak tacını kafasına takarak 'Şimdi ben sarımsak yakışıklısı mı oldum?' dedi. Başkan Arslan da "Bu yılki Sarımsak Kralımız sizsiniz" diyerek, Rafet El Roman'ı 27'nci Sarmısak Festivali'nin 'Sarımsak Kralı' ilan etti.
 
27'nci Sarımsak Festivali Rafet El Roman Konseri ve havai fişek gösterilerinin ardından son buldu.

DHA