Şarkısını söylerken kendini tutamadı

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın İzmir’de konser verdi. Festivalin ikinci durağı olan İzmir konserini yaklaşık 70 bin İzmirli izledi.

Şarkısını söylerken kendini tutamadı
17 Ağustos 2013 Cumartesi 12:32 tarihinde eklendi, 1.522 kez okundu.
Toplam 16 ilde festival severlerle buluşacak olan Fanta Gençlik Festivali’nin İzmir’deki ikinci konseri, 70 bin müzik severin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.
 
Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki ikinci konser, İzmir İnciraltı’nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 70 bin kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.
 
Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.
 
EMRE AYDIN, “BU YAĞMURLAR”I HAYRANLARIYLA BERABER SESLENDİRDİ
 
“Kendi evimde, İzmir’de olmak çok güzel” diyerek konsere başlayan Emre Aydın, “Bu Yağmurlar” parçasındaki coşkulu katılım için “Ağzınıza sağlık, süpersiniz.” diyerek festival severlere teşekkür etti. “2003 yılında İzmir’den İstanbul’a gelmiştim, o zaman İzmir çok güzeldi; her geldiğimde daha da güzelleşiyor.” diyen sanatçı, konserinin sonunda hayranlarından kendilerini alkışlamalarını isteyerek heyecanını paylaştı.
 
ŞEBNEM FERAH, “SİL BAŞTAN”I ONBİNLERLE GÖZLERİ DOLARAK SÖYLEDİ
 
“İzmir’e her geldiğimizde başka güzel oluyor. İyi ki geldiniz” diyerek hayranlarını selamlayan Şebnem Ferah’a “Sil Baştan” şarkısında onbinler hep bir ağızdan eşlik ederken, sanatçının gözleri doldu. “İzmir’e her geldiğimizde ailemizin, arkadaşlarımızın yanında hissediyoruz” diyen Şebnem Ferah, 70 bin kişiden dakikalarca alkış aldı.
 
KENAN DOĞULU’DAN “İZMİR’İN KAVAKLARI” TÜRKÜSÜ VE ZEYBEK DANSI
 
Kenan Doğulu’nun bu yıl festivale özel sürprizi olan her şehre özel seslendirdiği türkü cover’larından İzmir için seçtiği parça, “İzmir’in Kavakları” oldu. Türkü, festival severlerle coşku içinde hep bir ağızdan söylenirken İzmirliler, arka plandaki video görüntüleriyle adeta şehirde bir gezintiye çıktı. Türküye Zeybek dansıyla eşlik eden Kenan Doğulu, hayranlarından büyük alkış aldı.
Festival yoluna, 18 Ağustos Bursa As Merkez AVM’de gerçekleşecek konserle devam edecek.