Sarkozy'nin sır gibi sakladığı bebeği

Fransız basını, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin beş ay önce dünyaya gelen kızı Giulia’nın yüzünü nihayet görüntülemeyi başardı.

Sarkozynin sır gibi sakladığı bebeği
14 Mart 2012 Çarşamba 09:57 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

 

Rüşvet iddiaları nedeniyle seçim kampanyası yara alabileceği ifade edilen Nicolas Sarkozy, aynı  gün bir de iyi haber aldı. Ifop araştırma şirketinin anketinde Sarkozy’nin tahmini oy oranı yüzde 28.5, ikinciliğe düşen Sosyalist aday François Hollande ise yüzde 27.5 olarak çıktı. Ancak Sarkozy’ye bir kötü haber de Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’den geldi. Marine Le Pen seçimlere katılmak için yerel yöneticilerden alınması gereken enaz 500 imzaya ulaştığını bildirdi.
 
Hangisi first lady olacak
 
Fransa seçimlerinin renkli unsurlarından birisi de, iki büyük adayın eşleri. Nicolas Sarkozy’nin karısı Carla Bruni (44), eşini hemen hiçbir mitingi ve ziyaretinde yalnız bırakmamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Carla Bruni, son olarak 5 ay önce dünyaya gelen kızı Giulia’yı doktordan çıkarırken görüntülendi. Sarışın bebek için annesine benziyor yorumları yapıldı.Carla basının dikkatini çekmeye devam ederken hâlâ seçimin en güçlü adayı olduğu ifade edilen Sosyalist François Hollande’ın sevgilisi gazeteci sevgilisi Valérie Trierweiler (47) de öne çıkmaya başladı.