Şaşırtmaya devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk maçlarında 4 büyüklerden Galatasaray, Gaziantep BŞB ile Fenerbahçe, Fethiyespor ile Trabzon, Balıkesirspor ile Beşiktaş ise Bucaspor ile karşı karşıya gelmişti.

Şaşırtmaya devam ediyor
19 Aralık 2013 Perşembe 11:50 tarihinde eklendi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda en büyük şoku 4 büyükler arasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor yaşadı. Beşiktaş, İzmir'in köklü kulüplerinden Bucaspor'a 2-1 malup olarak kupaya veda etmişti. Fenerbahçe ise 4 büyük takımlar arasından en çok şaşırtan takım oldu. Kadiköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fethiyespor'u ağırlayan sarı-lacivertliler 2-1 lik şok skorla kupaya veda etmişti. Karadeniz'in favori temsilcilerinden Trabzonspor ise Balıkesirspor'a 3-1 malup olarak kupanın dışında kalmıştı.
 
İLK VEDA Ç.RİZESPOR VE KASIMPAŞA'DAN
 
Süper Lig temsilcisi olarak kupada elenen ilk takımlar ise Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor oldu. Kupanın 3. turunda İnegölspor ile karşılaşan süper ligin 2. sırasındaki Kasımpaşa bu maçı 1-0 kaybederek erken veda etmişti. Ç.Rizespor ise penaltılarla Tarsus İdmanyurdu'na 4-3 yenilerek elenmişti.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda bir diğer sürprizi ise Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor yaptı. Dün Gaziosmanpaşa Stadı'nda gerçekleşen karşılaşma 19. dakikada Recep'in kaydettiği gol ile Tokatspor'un 1-0 lık galibiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuçla Kayserispor da kupaya veda eden Süper Lig ekiplerinden oldu. 
 
Gaziantep BŞB karşısında turu penaltılarda zor da olsa kazanan Galatasaray, kupanın 4. turunda Trabzonspor'a büyük şok yaşatan ve sürpriz bir şekilde kupanın dışına iten Balıkesirspor'u 4-0'lık net bir skor ile kupa dışına itip gruplara kalmaya hak kazandı.

DHA