Savaş Oyunu

Yıllardır birbirinden kanlı mafya savaşlarını izledik durduk. Özellikle İtalyan Mafyasını konu alan onlarca film izledik ve hepsinin de hayranı olduk. Hele o İtalyan Mafyasını konu alan Baba isimli film hafızalarımızdaki tazeliğini korumaya devam ediyor.

Savaş Oyunu
03 Haziran 2014 Salı 08:50 tarihinde eklendi, 1.240 kez okundu.

Yıllardır birbirinden kanlı mafya savaşlarını izledik durduk. Özellikle İtalyan Mafyasını konu alan onlarca film izledik ve hepsinin de hayranı olduk. Hele o İtalyan Mafyasını konu alan Baba isimli film hafızalarımızdaki tazeliğini korumaya devam ediyor.

Bu mafya filmlerinin bu kadar fazla tutulmasının belki de en önemli sebebi gerçek hikayeleri konu almalarıdır. Bizde ülke olarak belki İtalyanlar kadar Dünya Çapında olmasa da kendi ülke reytiglerimizi zorlayacak bir çok mafya filmi yaptık.Silah oyunu kategorimizde de bulabileceğiniz bu tür içerikleri takip ederken ruhunuz şenlenecektir. 1960-1990’lı yılları konu alan Yeşilçam Filmlerinden en fazla belleklerimize kazınanları bu mafya filmleri değimliydi? Yılmaz Güney ile başlayan ağır abi karakerlerini daha sonra Cüneyt Arkın ve Kadir İnanırla yaşattık. Kendimizle özledeşleştirdiğimiz ve hayatımızın bir tarafına mutlaka bağladığımız hikayelerle yattık kalktık yıllarca. Sevdikleri için hayatlarını bile kaybetbeyi göze alan bu karakerlerin rol aldığı filmler hala bir hayli izlenmeye devam ediyor. Bugün modern Dünya’da mafya artık Devlet Arazileri ve ihaleleri başta olmak üzere özellikle de ekonomik çıkarcılığa yerini bıraktı. Tabiî ki amacımız eski zaman mafyalarını övmek değil ancak şimdiki bu çıkarcı mafya bozuntularını gördükçe sevdiği için canını dişine takan eski kabadayıları özlememek elde değil. Henüz ilkokul çağında ülkesi için sevdikleri için gerekirse canını bile feda etmeyi öğrenen eski delikanlıların yerini bugün internette gereksiz zaman geçiren ve manevi değerlerinden bi haber bir nesile dönüştük.

Dövüş oyunları oyun ve eğlence merkezi olarak sizlere eski değerlerimizi hatırlatmak için yepyeni oyunları sunmaya devam ediyoruz. Modern bir silahla tüm azılı mafyayı yok etmeyi hedefleyen kahramanımız bu amatör ama vatansever ruhla hepsini yok etmeye kararlı. Şehri ele geçirmiş bu mafya çeteleri gençleri zehirleyerek milyarlar kazanıyor. Para hırsı ile tüm insanlığı yok etmeyi bile göze alan bu suçluları yok etmek sizin elinizde. Mafya Mücadelesi adını verdiğimiz oyunumuzda cesur bir asker olarak çok önemli bir o kadar da tehlikeli bir görev sizi bekliyor. Tüm kötü mafya üyelerini yok edin ve şehrinizi kurtarın. Ancak bu hiç de söylendiği kadar kolay olmayacak. Zira karşınızdakiler özel olarak silah eğitimi almış korumalar olacak. Hedefi asla şaşırmamalısınız. Çünkü genellikle tek atışlık zamanınız olacak. Iskaladığınız anda kurşunu yersiniz. Refleksleriniz de gelişmiş olmalı ki her harekete ani olarak tepki verebilirsiniz. Süper bir bilgisayar kullanıcısı olmanız gerekmiyor ancak en azından klavyenizin yön tuşları ve Mouse ile aranızın iyi olması gerekiyor.

Şimdiden tüm savaş oyunu takipçilerimize iyi eğlenceler diliyoruz.